ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Η πρόταση Φιλιππόπουλου στο Mega

Πρόταση για deal και Mega-λα κεφάλαια

Τη Δευτέρα το μεσημέρι κατέθεσε την πρότασή του να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Mega ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος των Αττικών Εκδόσεων, αυτή που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Εφ.Συν.». Ενας ομολογουμένως σοβαρός επιχειρηματίας στον χώρο των media.
Κι απέστειλε τη δήλωση γνωστοποίησης ενδιαφέροντος στο Δ.Σ. της «Τηλέτυπος» του Mega κοινοποιώντας την ταυτόχρονα στις τέσσερις συστημικές τράπεζες, την Πειραιώς, την Alpha, την Εθνική και τη Eurobank.
Δεν είναι μόνος του, όπως δηλώνει, αλλά εκπροσωπεί «ομάδα διεθνών και Ελλήνων επενδυτών». «Προτιθέμεθα να συμμετάσχουμε με σκοπό την κάλυψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που..
καλείται να εγκρίνει η Γενική Συνέλευση της εταιρείας σας την 7η Απριλίου», γράφει.


Καθυστέρηση (μήπως και... κοροϊδία μαζί;) ή μία καθ’ όλα σοβαρή πρόταση; Το ένα δεν αποκλείει απαραιτήτως το άλλο, η καθυστέρηση και η σοβαρή πρόταση (όχι η κοροϊδία) αποτελούν ικανή και αναγκαία συνθήκη για να προχωρήσει ένα deal.
Η καθυστέρηση, όπως και να ‘χει, είναι δεδομένη στην προκειμένη περίπτωση. Γιατί δεν πρέπει μόνο να εγκρίνει η Γενική Συνέλευση της 7ης Απριλίου την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, έρχονται και οι προϋποθέσεις που θέτει ο κ. Φιλιππόπουλος προκειμένου να βάλει τα απαιτούμενα χρήματα.

- περισσότερα στο ρεπορτάζ του Δημήτρη Κανελλόπουλου στην Εφημερίδα των Συντακτών (ΕΔΩ)