ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Το μόνο όνομα που θα ακουστεί στη Βουλή είναι του Ψυχάρη...

Όλα τα βλέμματα στη συζήτηση την Τρίτη για τη διαφθορά 

Το μόνο όνομα μιντιάρχη που αναμένεται να ακουστεί από το βήμα της Βουλής την ερχόμενη Τρίτη στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαφθορά, είναι του εκδότη του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη.
Μάλιστα η αναφορά στο όνομα του επιχειρηματία αναμένεται να γίνει από τον ίδιον τον πρωθυπουργό, στον οποίο ανήκει και η πρωτοβουλία της συζήτησης, μετά την επίθεση που δέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, για την υπόθεση Βγενόπουλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει ειδική αναφορά στον Σταύρο Ψυχάρη, εστιάζοντας κυρίως στα τραπεζικά δάνεια που έλαβε ο εκδότης χωρίς τις απαραίτητες εγγυήσεις, αλλά και στα κενά που εμφανίζει το πόθεν έσχες του.
Από την άλλη πλευρά δεν αποκλείεται μέχρι την ερχόμενη Τρίτη να κορυφωθούν οι επιθέσεις.. της Μιχαλακοπούλου στην κυβέρνηση, όπως φάνηκε και από το πρωτοσέλιδο του Σαββάτου της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» με τίτλο «Στήνουν βρώμικο ‘16»… Αναφέροντας ότι «με λάσπη στον ανεμιστήρα προσπαθεί να ξεπεράσει η κυβερνώσα ομάδα του Μαξίμου τις αυξανόμενες δυσκολίες στο εξωτερικό και το εσωτερικό».
Έτσι – εκτός ισχυρού απροόπτου, δεν αναμένεται καμία άλλη αναφορά σε όνομα επιχειρηματία των ΜΜΕ… Πέραν της υπόθεσης των εκβιαστών που αποκαλύφθηκε πρόσφατα και πιο συγκεκριμένα στην περίπτωση του εκδότη της Ακρόπολης Μαυρίκου που φέρεται να συνδέεται με τη ΝΔ την περίοδο της αρχηγίας του Αντώνη Σαμαρά.
- από το enimerosi24