ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Alpha Κύπρου με άδεια από την Ελλάδα

«O ALPHA δεν μπορεί να εκπέμψει σε άλλη χώρα, αν δεν έχει άδεια στην Ελλάδα. Εάν λοιπόν δεν έχουμε άδεια στην Ελλάδα, δεν μπορούμε να εκπέμψουμε εκεί από την Κύπρο. Η μόνη δυνατότητα εκπομπής από την Κύπρο στην Ελλάδα, είναι μέσω συνδρομητικών καναλιών, αλλά αυτό δεν είναι ελεύθερη τηλεόραση και δεν μας ενδιαφέρει».
Αυτό ξεκαθάρισε ο επιχειρηματίας και πρόεδρος του ALPHA ΤV Ελλάδος, Δημήτρης Κοντομηνάς, κατά την συνέντευξη τύπου όπου παρουσιάστηκε ο νέος παγκύπριος τηλεοπτικός σταθμός, ο ALPHA ΚΥΠΡΟΥ. Το κανάλι θα ξεκινήσει το πρόγραμμά του στις 4 Απριλίου και θα μπει στη μάχη της τηλεθέασης με το κρατικό ΡΙΚ και μεγάλα τα ιδιωτικά κανάλια «ΜΕΓΑ», «ΑΝΤ1» και «ΣΙΓΜΑ».
Το κυπριακής παραγωγής ενημερωτικό πρόγραμμα του ALPHA ΚΥΠΡΟΥ θα είναι περίπου έξι ώρες ημερησίως ενώ ο αριθμός προσλήψεων, σε πρώτη φάση, έφτασε.. περί τους 100 εργαζόμενους.
Ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης, Γιώργος Τσαλακός, είπε πως «φιλοδοξία του ALPHA ΚΥΠΡΟΥ είναι να προσφέρει πλήρη, ολοκληρωμένη, αντικειμενική και πολυφωνική ενημέρωση μέσα από εκπομπές και δελτία ειδήσεων».