ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Η εφορία ζητάει 58 εκατ. ευρώ από μεγαλοκαναλάρχη

Τους ελέγχους κατά προτεραιότητα σε πολιτικούς και επιχειρήσεις Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που ελέγχονται ως ύποπτες για τη φυγάδευση κεφαλαίων στο εξωτερικό, είχε ανακοινώσει από τη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, στις αρχές Νοεμβρίου του 2015.
«Προτάξαμε εκείνους για τους οποίους έχουν εκδοθεί εντολές ελέγχου, και ειδικά, πολιτικά πρόσωπα και επιχειρήσεις ΜΜΕ, οι οποίοι θα ελεγχθούν κατά προτεραιότητα. Είναι πολλές οι περιπτώσεις στις οποίες ενώ υπάρχουν εντολές ελέγχου, οι έλεγχοι αυτοί είτε δεν έχουν ξεκινήσει, είτε καρκινοβατούν» είχε πει χαρακτηριστικά.
Τώρα το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) μετά από.. σχετικό έλεγχο και σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, κάνει απαιτητό το ιλιγγιώδες ποσό των 58 εκατομμυρίων ευρώ από μεγάλο καναλάρχη. Μάλιστα ο εν λόγω καναλάρχης είχε και κατά την περασμένη χρονιά εμπλοκή με χρέη.