ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

To... άοκνο γλείψιμο

Γλείψε, γλείψε κάτι θα πάρεις.
Δηλαδή, για να ακριβολογούμε, θα τα πάρεις χοντρά. Έτσι άλλωστε βγαίνουν τα μπάτζετ, τα αποκλειστικά και οι «αποκαλύψεις» από τράπεζες, πολυεθνικές, μικρομεσαίες, χρηματιστηριακές, media shop. Πετάς ένα «η άοκνη εργασία του γραφείου τύπου» που θέλεις να καλοπιάσεις, το πασπαλίζεις και με ένα «ο άκρως αποτελεσματικός επικεφαλής του τιμά τη δημοσιογραφία» και... πας ταμείο. Και τι σε νοιάζει μετά που γελά μαζί σου όλη η αγορά; Αυτό το «παρά την ηλικία του» δεν μου άρεσε και πολύ.. Δεν γνωρίζω αν άρεσε σε αυτόν που βάζει κάτω τους νεότερους, αλλά, μην τα θέλει και αυτός όλα δικά του. 

Αναβρασμός στο MEGA
Ούτε Χριστούγεννα δεν μπορούν να ηρεμήσουν.
Η συζήτηση και η σκληρή διαπραγμάτευση των μετόχων του καναλιού αναθερμάνθηκε χριστουγεννιάτικα. Ο Μπόμπολας βάζει τον Μάρη στο κανάλι, του περνάει δηλαδή, και συναινεί τελικώς στο να αναλάβει ο Φιλιππόπουλος το management του σταθμού.
Οι οριστικές αποφάσεις μάλλον το 2016.

Πόσες προθεσμίες;
Αισθάνομαι ότι εκφράζω τα απλά ερωτήματα του κάθε πολίτη αυτής της έρμης χώρας.
Το ερώτημα στους Οικονομικούς Εισαγγελείς. Αν ήταν άλλος στην θέση του Ψυχάρη θα λάμβανε τρεις προθεσμίες να καταθέσει; Το ερώτημα για τον κ. Ψυχάρη. Τόσο στριμωγμένο είναι το αφεντικό του ΔΟΛ, που χρειάζεται τρεις προθεσμίες για να καταθέσει για τα δάνεια των επιχειρήσεων του; Εκτός κι αν ισχύει το άλλο.
Ο Αλέξης, αφού δεν χόρεψε τις αγορές και τους Θεσμούς… χορεύει κανονικά τους Ψυχάρηδες.


Ο Σάτυρος / fmvoice.gr