ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Είναι γκαστρωμένη η νύχτα του Ψυχάρη;

Το σκληρό μεροκάματο του αφεντικού του ΔΟΛ

Με άρθρο υπό τον τίτλο «η νύχτα είναι γκαστρωμένη» (κλεμμένο από τον Φλωράκη), ο Σταύρος Ψυχάρης προσπαθεί και πάλι να παρέμβει στις πολιτικές εξελίξεις και στις εκλογές στη ΝΔ.
Ο Ψυχάρης ξεκινάει με υπονοούμενα για τους... κρατούντες που «ανάλογα με τις επιθυμίες τους μεταβάλουν το εύρος της Δημοκρατίας» με αποτέλεσμα «να προκύπτουν μορφώματα κατ' όνομα μεν δημοκρατίες, στην πραγματικότητα όμως τυραννίες».
Το αφεντικό του ΔΟΛ αναφέρεται το θεμα της συναίνεσης και των ευρύτερων πολιτικών συνεργασιών, με αναφορές στο... Θεμιστοκλή  Σοφούλη και την κυβέρνηση Τζαννετάκη.
Ο Ψυχάρης επισημαίνει τη «συναίνεση για την οποία μίλησε πριν από τις τελευταίες εκλογές το Κέντρο, όπως αυτό εκφράζεται σήμερα». Ποιο Κέντρο εννοεί; Μόνο αυτος γνωρίζει. Εκτός κι αν εννοεί τους Σταυρολεβέντηδες.
Φυσικά ο Ψυχάρης δεν παραλείπει να κλείσει το άρθρο του με την «ακομψα αρνητική απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ» στην πρόταση του... Κέντρου και -σε ρόλο Πυθίας- καταλήγει:..
«ΤΩΡΑ "η νύχτα είναι γκαστρωμένη", όπως έλεγε ο μακαρίτης Χαρίλαος Φλωράκης». Λέτε πράγματι να ξέρει κάτι ή πάλι γράφει για να... βγει το μεροκάματο;

YΓ1 Ποιο υπουργείο λέτε να δώσει στον Λεβέντη ο ΣΥΡΙΖΑ;

ΥΓ2 Ποιος εκδότης/ες και ποια εφημερίδα έχουν ενοχλήσει τοσο πολύ τον Σταύρο Ψυχάρη και κάθησε κι έγραψε ολόκληρο άρθρο στο ΒΗΜΑ υπό τον τίτλο «Δάφνες και σκελετοί», για την περίπτωσή τους;