ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Η «Εφ.Συν.» και η ΕΣΗΕΑ

Με δύο ανυπόγραφα δημοσιεύματα επιχειρήθηκε να προκληθεί σύγχυση για τις σχέσεις της «Εφ.Συν.» με την ΕΣΗΕΑ και τον νέο της πρόεδρο. Τα «Παραπολιτικά» απέδωσαν στον αντιπρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρη Τσαλαπάτη, τη θέση ότι η «Εφ.Συν.» δεν είναι συνεταιριστική!
Οσο για το «Παρόν», αυτό ανακάλυψε ότι οι δημοσιογράφοι της «Εφ.Συν.» εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από την ΕΣΗΕΑ, «για την οποία θεωρούν πως όχι μόνο δεν στηρίζει το εγχείρημα, αλλά και το πολεμάει υπόγεια».
Φυσικά όλα αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας του υποβολέα αυτών των δημοσιευμάτων, ο οποίος προφανώς έχει στενοχωρηθεί που η συνεταιριστική μας εφημερίδα είναι η μόνη που.. έχει σημαντική κυκλοφοριακή άνοδο ενώ είναι συνεπέστατη σε όλες τις υποχρεώσεις της.
Ας μείνουν όλοι ήσυχοι. Η ΕΣΗΕΑ είναι το σπίτι των δημοσιογράφων και κανείς δεν διανοείται να τη «χαρίσει».
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είμαστε διατεθειμένοι να «χαρίσουμε» τον τίτλο της εφημερίδας στον σημερινό νέο πρόεδρο, ο οποίος καθυστερεί να αποδώσει το μερίδιό του στον Συνεταιρισμό, παρά το γεγονός ότι έχει αποχωρήσει από την «Εφ.Συν.» από το 2013.
Η υπόθεση δεν μπορεί να κουκουλωθεί. Αφορά πλέον ολόκληρο το νέο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, το οποίο καλείται να πάρει άμεσα θέση.

Eφημερίδα των Συντακτών