ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Νέα πρωτιά για τους Συντάκτες

Νέα πρωτιά για την Εφημερίδα των Συντακτών που ξεπέρασε και πάλι τα Νέα στις κυκλοφορίες των εφημερίδων το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Η προσφορά με τα cd του Μίκη Θεοδωράκη κράτησε ψηλά την κυκλοφορία του συνεταιριστικού φύλλου. Τα δύο πρώτα cd έγιναν ανάρπαστα την προηγούμενη εβδομάδα, κι αυτό το Σάββατο, 2 Ιανουαρίου, έρχονται και τα δύο επόμενα, το 3ο και το 4ο της σειράς «Ξαναδιαβάζοντας τον Μίκη Θεοδωράκη».
Στα κυριακάτικα φύλλα, άνοδο σημείωσε το Εθνος που «τσίμπησε 12.500 φύλλα με το ημερολόγιο του Αρκά και έφθασε στις 80.630 φύλλα πανελλαδικά. Το Βήμα σημείωσε νέα πτώση πουλώντας.. 63.000 φύλλα. Πρώτο παραμένει το Θέμα με κυκλοφορίες που κυμαίνονται περί τις 100.000 φύλλα.
(κάντε κλικ στους πίνακες γιαν αδείτε αναλυτικά τι πούλησαν πανελλαδικά οι απογευματινές ημερήσιες εφημερίδες στις 26/12/15 και τις κυκλοφορίες των κυριακάτικων στις 27/12/15.


ΥΓ. Επειδή σε πολλά μέρη της Ελλάδας εξαντλήθηκαν τα δύο πρώτα cd του Θεοδωράκη, η Εφημερίδα των Συντακτών, μέσα στον Ιανουάριο θα τα επανακυκλοφορήσει, μαζί με την κασετίνα σε μία από τις καθημερινές της εκδόσεις. Επιπλέον, στην έκδοση του Σαββατοκύριακου της ΕφΣυν θα υπάρχει ως δώρο κι ένα μικρό ημερολόγιο του 2016, φιλοτεχνημένο από τους σκιτσογράφους της «Εφ.Συν.». Κουντούρης, Ζερβός, Ιωάννου, Καλαϊτζής και Παυλόπουλος να σκιτσάρουν κάθε μήνα χωριστά.