ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Στον ΔΟΛ φτιάχνουν μετα-εφημερίδα!

Το βιβλίο του τέως έδιωξε για λίγο τα πολλά σύννεφα που είχαν κατοικοεδρεύσει εδώ και καιρό στη Μιχαλακοπούλου, αλλά αμέσως μετά την ολοκλήρωση αυτής της προσφοράς τα σύννεφα δεν επανήλθαν απλά, πύκνωσαν και επικίνδυνα!
Η κυκλοφοριακή κατάρρευση του Βήματος δεν έχει τελειωμό και πλέον η ναυαρχίδα του ΔΟΛ απειλείται άμεσα με πτώση κάτω και από τις 60 χιλιάδες φύλλα. Το "ραβασάκι" της Κυριακής χτύπησε καμπανάκια στη Μιχαλακοπούλου με τα στελέχη να προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν, αλλά επειδή η αυτοκριτική είναι απαγορευμένη λέξη στον ΔΟΛ, όπως μαθαίνουμε στις συσκέψεις για το τι μπορεί να γίνει τα στελέχη το έριξαν στη… μεταφυσική. Οπως λέμε «τι υπάρχει μετά τη ζωή;» στη Μιχαλακοπούλου αναρωτιούνται τι μπορεί να υπάρχει μετά την εφημερίδα και το ανακάλυψαν! Μετά την εφημερίδα τα στελέχη του ΔΟΛ λένε..
ότι υπάρχει η μετα-εφημερίδα!! Τι είναι όμως αυτή η «μεταεφημερίδα» όπως την ονόμασαν τα στελέχη του Ψυχάρη;
Πρόκειται για μια ιδέα που στηρίζεται στη έκδοση του ΣΚ των Financial Times η οποία δεν επικεντρώνει στην ειδησεογραφία αλλά σε αναλύσεις, θέματα features, ένθετα lifestyle και ένα περιοδικό.
- διαβάστε περισσότερα στο ενημερωμένο enimerosi24 ΕΔΩ