ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Λουκέτο σε τηλεοπτικό σταθμό μέσα στον Ιανουάριο

Ραγδαίες εξελίξεις στα media με πολιτικές προεκτάσεις στην αυγή του νέου έτους

Ο πρώτος μήνας του νέου έτους αναμένεται να έχει περίοπτη θέση όταν γραφτεί από τους ιστορικούς του μέλλοντος η πραγματική ιστορία της ελληνικής κρίσης και ειδικότερα το κεφάλαιο που θα αφορά στα ΜΜΕ. Ο Ιανουάριος του 2016 θα αποτελέσει μήνα ορόσημο για τις εξελίξεις στα media σε τέτοιο βαθμό που θα καθορίσει με απόλυτο τρόπο το νέο τοπίο των ελληνικών ΜΜΕ του 21ου αιώνα.
Σαφέστατα η βασική αλλαγή – σύμφωνα και με τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, θα είναι η προκήρυξη των τηλεοπτικών αδειών… Ωστόσο το ρεπορτάζ του σάιτ enimerosi24 που κάνει λόγο για «κοσμοϊστορικές» αλλαγές στο χάρτη των ελληνικών media, δεν περιορίζεται μόνο στο σχέδιο..
για την προκήρυξη των αδειών… Αλλά επεκτείνεται πρώτον, στο λουκέτο που έρχεται εντός του μήνα για τηλεοπτικό σταθμό…
Αποφεύγοντας να αναφερθούμε – συνειδητά αυτή τη στιγμή – σε περισσότερες λεπτομέρειες και ειδικότερα στη νομική μορφή του λουκέτου ή στο τι θα γίνει με τους εργαζόμενους… Και δεύτερον, σε πρόσωπα, εμβληματικές μορφές των ελληνικών ΜΜΕ, που έχουν σφραγίσει με την παρουσία τους τις εξελίξεις για δεκαετίες σε αυτόν τον τόπο και σύντομα θα αποτελούν παρελθόν.
- από το enimerosi24