ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Γιατί έφυγε ο Μπογιόπουλος από το μπαρ «Ημεροδρόμος»

Τον Φεβρουάριο του 2015 ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος μας πληροφορούσε ότι μαζί με την Γιώτα Διαμαντάκη και τον Νίκο Τσακανίκα άνοιξαν το μπάρ «Ημεροδρόμος» (από το γνωστό σάιτ) - με καλό, καθαρό, ποτό και ωραία μουσική - στην Πραξιτέλους 6 στην πλατεία Καρύτση. Λίγους μήνες αργότερα το μπαρ έγινε στέκι πολλών "επώνυμων" ανάμεσά τους κι ο πρώην υπουργός Γιάννης Βαρουφάκης που φωτογραφιζόταν με τους ιδιοκτήτες του, ενώ εγινε θέμα συζήτησης στα ραδιόφωνα και στο διαδίκτυο.
Τώρα, ο Νίκος Μπογιόπουλος μας πληροφορεί, γράφοντας «επί προσωπικού» στο σάιτ imerodromos:
Πριν από ένα χρόνο δημιουργήθηκε το «Ημεροδρόμος Bar» στο κέντρο της Αθήνας.
Με τη λειτουργία του συγκεκριμένου χώρου, ουσιαστικά εδώ και μήνες, δεν έχω..
καμία σχέση. Αλλά πλέον και τυπικά, δεν συνδέεται κατά κανέναν απολύτως τρόπο μαζί μου.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εργαζομένους για την εμπιστοσύνη και τη φιλία τους για το διάστημα που δουλέψαμε παρέα καθώς και τους παλιούς και νέους φίλους που με τίμησαν σε αυτό το συναπάντημα.
Κάποιοι αναζητούν τους λόγους αποχώρησης του Ν. Μπογιόπουλου στις ανηλειμμένες υποχρεώσεις του δημοσιογραφου στα μέσα του Ν. Χατζηνικολάου στο Real grou. Kάποιοι άλλοι ψάχνουν διαφωνίες με τους υπολοιπους της ομάδας του μπαρ της Πραξιτέλους. Ο,τι κι αν «παίζει» είναι κριμα που αποχωρησε ο Μπογιόπουλος από τον συγκεκριμένο χώρο. Πάρα πολλοι είχαν συνδέσει το μπαρ με τον συγκεκριμενο δημοσιογραφο. Εντύπωση προκαλεί το κατηγορηματικό ύφος του λιτού σημειώματος του Μπογιόπουλου και ειδικά το «Ημεροδρόμος Bar δεν συνδέεται κατά κανέναν απολύτως τρόπο μαζί μου»..