ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Σάλος για την απόλυση Σπυρόπουλου από τον ΟΤΕ ΤV

Σάλος στους δημοσιογραφικούς κύκλους μετά την γνωστοποίηση της απόλυσης (και των λόγων αυτής) του Αλέξη Σπυρόπουλου από τον ΟΤΕ ΤV.
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία του για την αναίτια απόλυση του Σπυρόπουλου από το συνδρομητικό κανάλι και καλεί τη διοίκηση του ΟΤΕ ΤV αφενός να δώσει εξηγήσεις για την απόφαση του περί απομάκρυνσης ενός εκ των κεντρικών σχολιαστών του και αφετέρου να την ανακαλέσει άμεσα.
Ο ΠΣΑΤ καλεί και πάλι τις Πρωτοβάθμιες και Δευτεροβάθμιες Συνδικαλιστικές Ενώσεις να παρέμβουν και συμπαρατάσσεται μαζί τους στον αγώνα κατά της κατεδάφισης των εργασιακών σχέσεων και της κατά συρροή απώλειας θέσεων εργασίας.
 Επιπλέον αυτού, η απόλυση του Σπυρόπουλου συνέβη σε ένα από τα ΜΜΕ που δεν μας είχε..
συνηθίσει σε συμπεριφορές αντίθετες προς την ελευθεροτυπία και τη δημοσιογραφική δεοντολογία, αλλά δυστυχώς συνέβη και αυτό.
Για περισσότερο ρεπορτάζ σχετικά με το πώς ο OTE tv απέλυσε τον Σπυρόπουλο και τι προηγήθηκε, διαβάστε στο ενημερωμένο harddog-sport