ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η μύγα της Τρέμη τσίμπησε και τον Χατζηνικολάου!

Να γιατί βγήκε «σούπα» το debate

Μέχρι και ο Νίκος Χατζηνικολάου εξανέστη από την έντονη αντίδραση της Όλγας Τρέμη στην τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα για τις αδειοδοτήσεις των καναλιών κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδυνού debate.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσω Twitter έριξε το καρφί του κατα της συναδέλφου του και πήρε θέση αναφέροντας: «Αν η έκρηξη της δημοσιογράφου δεν αφορούσε τα κανάλια, αλλά την απουσία προτάσεων για την ανεργία, θα είχε σώσει την τιμή της δημοσιογραφίας!».
 Ο δημοσιογράφος σε άλλα tweet  χαρακτήρισε «σούπα» το debate και όπως είπε, περίμενε τόσο από τους πολιτικούς, όσο και από τους δημοσιογράφους καλύτερη οργάνωση, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο δελεαστικό (για ποιόν άραγε;)...
ΥΓ Σίγουρα αν μετείχε ο Χατζηνικολάου, το debate θα είχε πολύ πιο ενδιαφέρον και δεν θα.. ήταν «νερόβραστη σούπα». Και φυσικά δεν είναι δυνατόν ένας Νίκος Χατζηνικολάου και γιατί όχι ένας Νίκος Ευαγγελάτος και μία Ελλη Στάη, να μην μετέχουν σε ένα debate που γίνεται εν όψει μιας από τις πιο κρίσιμες εκλογικες αναμετρήσεις για τη χώρα... Επόμενο ήταν με την απουσία των προαναφερομένων να βγεί σούπα το debate.