ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ποιοι δημοσιογράφοι «κοουτσάρουν» τους αρχηγούς...

...εν όψει του αποψινού ντιμπέιτ

Eντατικά «φροντιστήρια» έκαναν οι πολιτικοί αρχηγοί προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι στην αποψινή τηλεοπτική τους αναμέτρηση ενώ τα  επικοινωνιακά επιτελεία των κομμάτων έχουν πάρει φωτιά.
Με την επιστροφή του από τη Θεσσαλονίκη, ο Αλέξης Τσίπρας αρχισε την προετοιμασία με μια «σφιχτή» ομάδα συνεργατών του, επικεφαλής της οποίας είναι ο εξ απορρήτων συνεργάτης του Νίκος Παππάς. Στο «φροντιστήριο» συμμετέχουν ακόμα ο Νίκος Φίλης και ο Άγγελος Τσέκερης.
Στη Συγγρού και στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας ρόλο «εκπαιδευτικών» του Βαγγέλη Μεϊμαράκη έχει αναλάβει η Πηνελόπη Γαβρά, ο Γιώργος Φλέσσας, ο Νίκος Καραχάλιος και ο Γιάννης Χατζής.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, δέχεται τις συμβουλές του Κώστα Ήσυχου και του δημοσιογράφου..
Πέτρου Παπακωνσταντίνου.
Τον Σταύρο Θεοδωράκη έχουν αναλάβει ο Δημήτρης Τσιόδρας, η Λίνα Παπαδάκη, η Αθηνά Δρέττα και ο Χάρης Θεοχάρης.
Στη Χαριλάου Τρικόπη και το ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά έχει στο πλάι της με τον Μανώλη Όθωνα, τον Χρήστο Πρωτόπαπα, τον Νίκο Βοσδογάνη, αλλά και τον Κώστα Λαλιώτη. (με πληροφορίες από το iefimerida)
Στους ίδιους εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας κινήθηκαν και  οι έξι δημοσιογράφοι από τα ισάριθμα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και ο συντονιστής Πάνος Χαρίτος της ΕΡΤ.
Οι δημοσιογράφοι συναντήθηκαν χθες στην ΕΡΤ προκειμένου να συμφωνηθεί η διαδικασία του ντιμπεϊτ – η σειρά με την οποία θα απευθύνουν τις ερωτήσεις, πώς θα κατανεμηθούν οι θεματικές κατηγορίες κ.λ.π.
Υπενθυμίζεται πως οι έξι δημοσιογράφοι επελέγησαν από τα ίδια τα κανάλια – με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ –  είναι οι εξής:
•Ολγα Τρέμη από το Mega
•Μαρία Χούκλη από τον Ant1
•Αντώνης Σρόιτερ από τον Alpha
•Μάρα Ζαχαρέα από το Star
•Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
•Μάκης Γιομπαζολιάς από το E TV
•Πάνος Χαρίτος από την ΕΡΤ σε ρόλο συντονιστή