ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Πρεμιέρα απόψε με Κ. Αργυρό για το δίκτυο Hellasnet

Με τη νέα πολιτική ενημερωτική εκπομπή «Εκλογές 2015 – Η Ελλάδα ψηφίζει», με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Κώστα Αργυρό, κάνει πρεμιέρα απόψε το τηλεοπτικό δίκτυο Hellasnet.
Ολόκληρο το πρόγραμμα του Hellasnet θα μεταδίδεται ταυτόχρονα σε ζωντανή σύνδεση σε εννέα επιλεγμένα μεγάλα περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια σε όλη την Ελλάδα έχοντας ως κεντρικό κανάλι το “attica Tv”. Την οργάνωση του ενημερωτικού τομέα του τηλεοπτικού δικτύου έχει αναλάβει ο Κώστας Βαξεβάνης.
Η εκπομπή «Εκλογές 2015 – Η Ελλάδα ψηφίζει» θα έχει τρίωρη διάρκεια και θα μεταδίδεται καθημερινά ζωντανά στις 22:30 το βράδυ. Την πρώτη ημέρα καλεσμένοι στο studio της Hellasnet.. στον Πύργο των Αθηνών θα είναι ο Γιώργος Κατρούγκαλος. από το ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Μαρκόπουλος από τη ΝΔ, οι Κώστας Ελευθερίου και Γιάννης Κωνσταντινίδης πολιτικός αναλυτής και επιστημονικός υπεύθυνος αντίστοιχα της εταιρείας ερευνών ProRata καθώς και οι Χρήστος Σπίρτζης, Φαήλος Κρανιδιώτης, Ραχήλ Μακρή και Γιάννης Μοίρας.