ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Πέντε μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ

Kαθαρό προβάδισμα 5% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Pro Rata για την «καταγραφή των επιλογών για τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου», που δημοσιεύεται σήμερα στην Εφημερίδα των Συντακτών.Στη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από τις 7 έως τις 9 Σεπτεμβρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 28,5% (από το 23% που συγκέντρωνε στην αντίστοιχη έρευνα της 25ης Αυγούστου), ενώ επεται η Ν.Δ. με ποσοστό 23,5% (από 19,5% στην προηγούμενη έρευνα). Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,5%, το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ 4,5%, το Ποτάμι με 4% και η Ένωση Κεντρώων με 3,5%. Η Λαϊκή Ενότητα και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βρίσκονται στο 2,5%, ποσοστό που δεν εξασφαλίζει την είσοδό τους στη Βουλή.
Υψηλό παραμένει το ποσοστό το αναποφάσιστων- στο 17,5%, ενώ το 7% εκτιμάται ότι θα απέχει από τις κάλπες. Υψηλό παραμένει το ποσοστό το αναποφάσιστων (17,5%) ενώ το 7% εκτιμάται ότι.. θα απέχει από τις κάλπες. Καταλληλότερος για την πρωθυπουργία θεωρείται ο Αλέξης Τσίπρας από το 37% του εκλογικού σώματος, έναντι του Ευάγγελου Μεϊμαράκη που συγκεντρώνει ποσοστό 25%. Το 25% των ερωτηθέντων θεωρεί πάντως ότι «κανένας» δεν είναι κατάλληλος για την πρωθυπουργία.