ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Οριακή η κατάσταση στον ΔΟΛ - Άγνωσται αι βουλαί Ψυχάρη

Συνέλευση εργαζομένων έγινε την Πέμπτη το απόγευμα στα ΝΕΑ με αφορμή την αδυναμία του οργανισμού να καταβάλει τη μισθοδοσία. Ο ΔΟΛ χρωστάει στο προσωπικό τους μισθούς Ιουλίου και Αυγούστου και ενώ έχει περάσει και ο μισός Σεπτέμβρης οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν με νυχτερινό μάλιστα e-mail, ότι θα λάβουν κάποια έναντι την επόμενη εβδομάδα. Τις περασμένες μέρες είχε διαρρεύσει ανεπισήμως από μεσαία στελέχη του οργανισμού ότι θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο διαδικασία σταθεροποίησης πληρωμών και εξόφλησης των οφειλομένων.
Μάλιστα όπως μάθαμε οι εργαζόμενοι στα ΝΕΑ ήταν εκείνοι που είχαν λάβει τη σχετική άτυπη ενημέρωση, η οποία αποδείχτηκε τελικά… ευχολόγιο! Για αυτό προφανώς και τα ΝΕΑ ήταν.. τα πρώτα που αντέδρασαν άμεσα στην ανακοίνωση για τη μη καταβολή της μισθοδοσίας και αυτόν το μήνα. Όπως μας είπαν από τα ΝΕΑ αποφασίστηκε ως πρώτη κίνηση να σταλεί μια επιστολή των εργαζομένων στην εφημερίδα προς τη διοίκηση ζητώντας άμεση ενημέρωση για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και ζητώντας φυσικά γρήγορη αποκατάσταση της μισθοδοσίας και των οφειλομένων. Παράλληλα αναμένεται να πραγματοποιηθούν συνελεύσεις και στα άλλα Μέσα του ΔΟΛ (ΒΗΜΑ, ΒΗΜΑFM, περιοδικά) και ανάλογα με τις απαντήσεις που θα λάβουν οι εργαζόμενοι θα αποφασίσουν την επόμενη κίνηση τους που θα είναι γενική συνέλευση με αντικείμενο φυσικά αν θα προχωρήσουν πλέον σε κινητοποιήσεις.

- από το enimerosi24