ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Πέθανε ο Λάμπρος Κανελλόπουλος

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής της Unicef Λάμπρος Κανελλόπουλος.
Διετέλεσε Πρόεδρος από το 2000. Μια θέση εθελοντική και άμισθη που τίμησε στο μέγιστο βαθμό με το ήθος και την εντιμότητα αλλά και την διορατικότητα και αποτελεσματικότητα της δράσης του.
Προώθησε όσο λίγοι την καταπολέμηση της φτώχειας στην Ελλάδα και τον κόσμο και την υπόθεση του μητρικού θηλασμού, ως μέλος της Εθνικής Επιτροπής Μητρικού Θηλασμού με την καθιέρωση στη χώρα μας των τριών πρώτων Φιλικών προς τα Βρέφη νοσοκομείων.
Υπήρξε μέλος πολλών σημαντικών φορέων και συλλόγων όπως του Ελληνικού τμήματος.. της Διεθνούς Διαφάνειας και του Πολιτιστικού Ομίλου του Λόρδου Βύρωνα.
Για τη σημαντική ανθρωπιστική του δράση και προσφορά τιμήθηκε το 2004 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο με το Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικα.
Διετέλεσε πρόεδρος της ΓΣΕΕ και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, όπως επίσης και υφυπουργός Εργασίας το 1996.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 2 το μεσημέρι στο 1ο νεκροταφείο (εκκλησία Αγ. Θεοδώρων) ενώ η ταφή θα γίνει το Σάββατο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Ζαχάρω Ηλείας