ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ποια είναι η Αννούλα που σαμποτάρει τον Βασίλη Λεβέντη;

Ενα ΒΙΝΤΕΟ για γέλια και για κλάματα (γιατί αυτός ο άνθρωπος πιθανότατα θα μπει στη Βουλή)...

Oι εκπομπές του Βασίλη Λεβέντη, είναι μια… περιπέτεια. Δεν είναι λίγα τα ευτράπελα που έχουν συμβεί on air, αλλά ο πρόεδρος απτόητος συνεχίζει. Το τελευταίο βίντεο που τα «σπάει» στα social media, είναι η περιπέτεια του Βασίλη Λεβέντη με την σαμποτέρ… Αννούλα.
Η εκπομπή «Πολιτικός μαραθώνιος», είναι σε εξέλιξη. Ο Λεβέντης έχει καλεσμένο τον Γιάννη Βερώνη και αναλύουν το μεταναστευτικό. Κάποια στιγμή και ενώ οι δυο άνδρες συζητούν, ακούγεται στον αέρα μουσική. Και όχι μια οποιαδήποτε μουσική, αλλά σκληρή ρέιβ μουσική.
Ο καλεσμένος δείχνει να μην έχει καταλάβει κάτι και συνεχίζει. Το ίδιο και ο Λεβέντης, μέχρι..
που κάποια στιγμή τον ενημερώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Η μουσική δεν σταματάει να παίζει ενώ την ίδια στιγμή ακούγονται σαν να έχει κολλήσει ο δίσκος, τα τελευταία λόγια του συνομιλητή του.
Ο Βασίλης Λεβέντης ζητάει συγνώμη από τον Βερώνη και κάτι ρωτάει το κοντρόλ. Κάποιος του απαντά και ξαναρωτά «Πως;» Παίρνει βαθιά ανάσα και μονολογεί «Ρε π@@στη μου.» και ύστερα αρχίζει να φωνάζει: «Δεν ξέρω τι πείραζε η Αννούλα». Προφανώς από το κοντρόλ του είπαν ότι η Αννούλα πείραξε κάποια κουμπιά στη μίξη του ήχου.
Βγάζει το μικρόφωνο από το σακάκι του και το πετά εκνευρισμένος, σηκώνεται από την καρέκλα και πηγαίνει να ζητήσει το λόγο από την Αννούλα. Ακολουθεί ο εξής διάλογος:
Λεβέντης: Ρε παιδί μου γιατί ήρθες και πειράζεις εκεί;
Αννούλα: Μα δεν πείραξα τίποτε πρόεδρε εγώ.
Λεβέντης: Μας χαλάσανε την εκπομπή τώρα
Αννούλα: …
Λεβέντης: Ρε π@@στη μου. Ήρθε και κάτι πείραξε και άρχισε μουσική εκεί.
Βερώνης: Μήπως μπορούμε να το κόψουμε αυτό;
Λεβέντης: Τι να πω ρε Γιάννη, Τι να πω με την τρέλα του κάθε π@@στη;
(επιστρέφει στο πλατό)
Λεβέντης: Πείραζες κάτι ρε Αννούλα;
Αννούλα: Δεν είχε ίντερνετ και το κούνησα έτσι.
Και ενώ ο διάλογος συνεχίζεται, μάλλον τα κουμπάκια θα είχαν πρόβλημα και ακούγεται το καταπληκτικό πάλι στο στούντιο : «Αφού τα έχουμε μαγειρέψει, είναι πλεονεκτήματα βασικά για ένα σετ κατσαρόλες» προφανώς είχε μπερδευτεί πάλι η μίξη και είχε μπει διαφήμιση για κατσαρόλες.
Η εκπομπή αυτή δεν βγήκε ποτέ στον αέρα, ούτε μεταδόθηκε από το ίντερνετ. Γυρίστηκε στις 24 Απριλίου του 2013.



πηγή: topontiki