ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ακροδεξιοί για όλες τις δουλειές

ΒΙΝΤΕΟ

Το γύρο του κόσμου έκανε το βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η ουγγαρέζα οπερατέρ Πέτρα Λάζλο του διαδικτυακού καναλιού N1TV - το οποίο πρόσκειται στο ακροδεξιό κόμμα της Ουγγαρίας- να βάζει τρικλοποδιά σε έναν πρόσφυγα που κρατάει στην αγκαλιά του ένα παιδί και τρέχει να ξεφύγει από τους αστυνομικούς. Σε ένα δεύτερο βίντεο η ίδια εικονολήπτρια εμφανίζεται να κλωτσά στα πόδια ένα μικρό κορίτσι την ώρα που επιχειρεί να ξεφύγει από την αστυνομία.
Τα συγκεκριμένα περιστατικά έλαβαν χώρα στην Ουγγαρία και η διεθνής κατακραυγή ήταν τόσο μεγάλη που οι άλλοι ακροδεξιοί του καναλιού αναγκάστηκαν να την απολύσουν. «Το συμβόλαιο συνεργασίας της εικονολήπτριας λύθηκε, με άμεση ισχύ, και θεωρούμε το συμβάν λήξαν»,..
διευκρινίζει σχετική ανακοίνωση του τηλεοπτικού δικτύου...

ΥΓ Η συγκεκριμένη οπερατέρ θα βρει σίγουρα δουλειά στις κρατικές υπηρεσίες της Ουγγαρίας. Mιας χώρας που, όπως έγραψε κι ο Μ. Παναγιωτάκης στο Fb,  κατήντησε ένα τεράστιο πείραμα στην αναστήλωση του φασισμού στην Ευρώπη. Με ένα πρωθυπουργό στα δεξιά του Μάκη Βορίδη και αξιωματική αντιπολίτευση τους ομοϊδεάτες της Χρυσής Αυγή ναζιστές του Jobbik.

 

Δείτε ΕΔΩ και το δεύτερο βίντεο