ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ο κύριος Σταύρος

Η εμφάνιση του αρχηγού του Ποταμιού στο debate δεν πρέπει να ικανοποίησε τους οπαδούς και κυρίως κάποια από τα επώνυμα μέλη του κόμματος, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στην εκλογική λίστα του. Οσο λοιπόν κι αν οι απαντήσεις του τις περισσότερες φορές είχαν ολοκληρωθεί πριν τελειώσει το όριο, είτε επειδή έχει την αίσθηση του τηλεοπτικού χρόνου είτε επειδή δεν είχε τι άλλο να πει, δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα πιο αντιδραστικά στερεότυπα της μεγάλης μιντιακής οικογένειας. Μας πληροφόρησε ότι το Δημόσιο πρέπει λειτουργεί για να υπηρετεί τον ιδιωτικό τομέα. Περιέγραψε τα γραφεία των κομμάτων ανά την Ελλάδα ως γραφεία ρουσφετιού.
Ζήτησε να καταργηθούν οι κομματικές Νεολαίες στα ΑΕΙ, προφανώς σε συνέχεια προηγούμενης δήλωσής του το 2014, ότι «αν το 1973 υπήρχαν κομματικές Νεολαίες, θα είχαν αποτρέψει τα γεγονότα του Πολυτεχνείου».
Εκεί όμως που τα έδωσε όλα ο πρόεδρος ήταν στον κίτρινο σεξιστικό, ξενοφοβικό και ψευδή επίλογο, όταν αναρωτήθηκε για το πώς θα κυβερνήσει η Ν.Δ. (εδώ δεν κατονόμασε πρόσωπα) ή.. ο ΣΥΡΙΖΑ: «Με τον κύριο Παρασκευόπουλο των ανοιχτών φυλακών; Με την κυρία Τασία των ανοιχτών συνόρων; Με τον κύριο Μπαλτά των κλειστών σχολείων;»
Τι γνώμη έχουν αλήθεια για όσα εκστόμισε ο αρχηγός ο Π. Καρκατσούλης (για το Δημόσιο), ο Σπ. Λυκούδης (για τα γραφεία των κομμάτων), ο Κ. Μπαργιώτας (για τις κομματικές Νεολαίες), ο Β. Μαρκής (για τις ανοιχτές φυλακές Παρασκευόπουλου), ο Μ. Κύρκος (για τα ανοιχτά σύνορα), η Ζ. Αποστολοπούλου (για το κυρία Τασία) και, τέλος, ο επικεφαλής Επικρατείας, καθηγητής Ν. Διαμαντούρος, όπως και ο Ν. Αλεβιζάτος για τη λάσπη στον Αριστείδη Μπαλτά; Εκτός κι αν στο κόμμα δεν προβλέπεται ανταλλαγή απόψεων και νόμος είναι η ισχύς του αρχηγού.

Αντα Ψαρρά (Efsyn)