ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Πολιτική χυδαιότητα Κεφαλογιάννη- Αποχώρησε ο Σκουρλέτης

Τραμπουκισμοί στην ΕΡΤ, από τον άνθρωπο του Μεϊμαράκη (VIDEO)...

από το μπλογκ nonews-news

Το πρωτοπαλίκαρο του Μεϊμαράκη, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, εγινε το βράδυ της Δευτέρας πρωταγωνιστής πρωτοφανούς τραμπουκικης συμπεριφοράς στο στούντιο της ΕΡΤ.
Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, αποχώρησε από την εκπομπή μετά από προκλητική και χυδαία συμπεριφορά του εκπροσώπου της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη.
Τη στιγμή μάλιστα που ο Σκουρλέτης σηκώθηκε από την καρέκλα του, ο Κεφαλογιάννης απαξιωτικά του κουνούσε το χέρι, λέγοντας "άντε φύγε".
Ο παρουσιαστής Πάνος Χαρίτος αναγκάστηκε να πάει σε διάλειμμα, αλλά..
αυτά που συνέβησαν εκτός κάμερας, όπως ανέφεραν η Λιάνα Κανέλλη και ο Θανάσης Πετράκος, ήταν ακόμη χειρότερα.
Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει τα όσα συνέβησαν στον αέρα, αλλά τα χειρότερα γινανε στο διάλειμμα... Αυτά που συνέβησαν εκτός κάμερας ήταν πολυ χειρότερα απ' όσα παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στον αέρα της εκπομπής.


Θύμα των τραμπουκισμών, με κύριο πρωταγωνιστή - οπως σχεδόν όλοι καταγγέλλουν- τον εκπρόσωπο της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη έπεσε  κι ενας καμεραμάν. Οπως έγινε γνωστό, στοχοποιήθηκε από τον Κεφαλογιάννη, γιατί είχε ανοιχτή την κάμερα που... κατέγραφε τα οσα απαράδεκτα διαδραματίζονταν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Η Κανέλλη δήλωσε την συμπαράσταση της στον τεχνικό, ενώ στην συνέχεια, απευθυνόμενη στον Μανωλη Κεφαλογιάννη, του είπε, "εσενα δεν σε παίρνει να μιλάς"...
Η Κανέλλη ζήτησε  από τον Χαρίτο να ακυρώσει την εκπομπή και στη συνέχεια από τον Κεφαλογιάννη να αποχωρήσει κι αυτός.
Ο παρουσιαστής καυτηρίασε την συμπεριφορά του εκπροσώπου της ΝΔ, λέγοντας "και επειδή ο κ. Κεφαλογιάννης δεν ζητάει συγνώμη γι' αυτά που έγιναν, ζητάω εγώ απο το κοινό".
Ο Πετράκος μίλησε για τραμπουκισμούς εκτός κάμερας με κύριο πρωταγωνιστή τον Μανωλη Κεφαλογιάννη.
Μάλλον, αυτός είναι ο πολιτικός πολιτισμός που επαγγέλλεται ο Μεϊμαράκης...