ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ζητείται «γραφιάς» για το People της Γράψα

Το ότι ξαναβγαίνουν τα περιοδικά του Πέτρου Κωστόπουλου, People, In Style και Fortune είναι γνωστό. Οτι ο «θείος» δεν θα έχει ουδεμία σχέση είναι επίσης γνωστό. Οπως γνωστό είναι ότι το εγχείρημα  επανακυκλοφορίας των περιοδικών έχει αναλάβει η Μαρία Γράψα μέσω της νέας εταιρείας «Olive Media».
Αυτό που δεν γνωρίζαμε -και το αγνοούν ακόμη και κάποιοι από τους επικεφαλής της «Olive Media»- είναι ότι την προσπάθεια της Μαρίας Γράψα θα συνδράμει ένας γνωστός και μη εξαιρετέος (ψηλός) δημοσιογράφος που στην πιάτσα των  lifestyle -κι όχι μόνο- εκδόσεων  έχει το όνομα του καλού «γραφιά». Τον συγκεκριμένο λέγεται ότι τον ζήτησε η Γράψα..
η οποία έψαχνε κάποιον που «να ξέρει να γράφει». Ετσι εαν η συνεργασία προχωρήσει, σε πρώτη φάση ο «ψηλός» μαζί με την (διευθύντρια) Σόνια Καζόνι θα τρέχουν το περιοδικό People. Η προοπτική είναι ο συγκεκριμένος να έχει λόγο σε όλες τις εκδόσεις της «Olive Media», ενώ θεωρείται σίγουρο ότι θα συνεργαστεί και με τον εκ Βόλου ορμώμενο Λευτέρη Κεφαλά στο ιντερνετικό κομμάτι.

Υ.Γ Ελέγχονται ως ανακριβείς οι φήμες ότι ο «ψηλός» είναι άνθρωπος του Πέτρου Κωστόπουλου.