ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Η ελευθερία του λόγου δεν είναι υποχρέωση, είναι καθήκον

Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τότε που η UNESCO καθιέρωσε την 3η Μαΐου ως την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου.
Οι φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΜΠΣ) Επικοινωνία και Δημοσιογραφία του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) συμβάλουν στο φετινό αφιέρωμα της UNESCO, παρουσιάζοντας δικό τους υλικό και στέλνοντας το μήνυμα:  «Η ελευθερία του λόγου δεν είναι υποχρέωση, είναι καθήκον».
Το υλικό μπορείτε να το αναζητήσετε εδώ ( http://goo.gl/j8QWg ). Επιπλέον, οι φοιτητές στις 3 Μαϊου,. θα αναρτήσουν στο blog τους http://commediama.blogspot.gr κείμενα, ρεπορτάζ, βίντεο, φωτογραφίες και γραφικά. Eπιπρόσθετα στο ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σπoτ, την Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαϊου θα αναρτηθούν και τα βίντεο με συνεντεύξεις σχετικά με την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου, στο κανάλι του ΜΠΣ στο Youtube ( http://www.youtube.com/user/oucedm )