ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Και ξαφνικά ο Μπόμπολας δίνει 15 εκατ. για την «Ιριδα» - Ποιος εξαγοράζει ποιόν;

Στον Πήγασο οδεύει η εκτυπωτική εταιρεία Ίριδα. Οι επαφές μεταξύ  Μπόμπολα, Ψυχάρη και . Μαρτιγόπουλου στο Κορωπί πυκνώνουν και ο Πήγασος εμφανίζεται διατεθειμένος να αγοράσει το 50% που κατέχει ο ΔΟΛ στην Ίριδα έναντι 10-15 εκατ. ευρώ. Εάν καταλήξουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία, θα πρόκειται για μια μεγάλη ανατροπή, αν αναλογιστεί κανείς πως πριν από δύο μήνες ο ΔΟΛ κατέθετε πρόταση εξαγοράς του Πήγασου, η οποία απορρίφθηκε...
Από την άλλη πλευρά «φρένο» στη συζήτηση για τη συνεργασία-συγχώνευση του πρακτορείου «Άργους» με την «Ευρώπη». Η συνάντηση έγινε την περασμένη Πέμπτη, με τη συμμετοχή..
εκπροσώπων από Πήγασο, ΔΟΛ,  Αττικές Εκδόσεις και  «Καθημερινή», και είχε αντικείμενο την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πρακτορείων στον μέγιστο δυνατό βαθμό εν όψει της δραματικής συρρίκνωσης της κυκλοφορίας των εφημερίδων. Τελικά, υπήρξαν διαφωνίες και η συζήτηση ολοκληρώθηκε χωρίς αποτέλεσμα. Ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο της πώλησης μεριδίων καθώς ο Στ. Ψυχάρης σε προηγούμενες συναντήσεις φέρεται να είπε πως μπορεί να πουλήσει το μερίδιό του στο «Άργος».
Την ίδια ώρα την πόρτα της Μιχαλακοπούλου ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Σταύρο Ψυχάρη. Οι επαφές με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία αλλά και με τον Πάνο Γερμανό, όπως και με τον Φώτη Μπόμπολα, είναι πολύ τακτικές και έχουν θέμα την αξιολόγηση της πολιτικής και οικονομικής πραγματικότητας.

- πηγή: Το Παρόν