ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Τα νούμερα της ταμπλέτας και η αγωνία του Ψυχάρη

Περί τις 2.000 οι πωλήσεις με τις συνακόλουθες εγγραφές, λένε οι διαρροές της Μιχαλακοπούλου 
Μεγάλη η πρεμούρα του ΔΟΛ να προμοτάρει το συνδρομητικό προϊόν του «επιστρατεύοντας»
καταξιωμένους δημοσιογράφους του «συγκροτήματος» (Β. Χιωτης κ.α) που έχουν πάρει σβάρνα τα κανάλια επιδεικνύοντας τις «μαγικές» ταμπλέτες. Κι όλα αυτά επειδή το πρόγραμμα με τις εγγραφές - συνδρομές προφανώς απέχει πολύ από τους στόχους που είχαν αρχικά τεθεί.
Με αυτή την αφορμή κάποια γνωστά και μη εξαιρετέα στελέχη του ΔΟΛ βρήκαν την ευκαιρία να
κατηγορήσουν υπογείως τον νέο επιχειρησιακό διευθυντή Βαγγέλη Μαρτιγόπουλο ενώ από τις
διαβολές δεν γλίτωσε ούτε ο λάτρης των νέων τεχνολογιών, διευθυντής των ΝΕΩΝ Χρήστος..
Μεμής. Ηδη στη Μιχαλακοπούλου δύο εκ των στελεχών του ΔΟΛ χρεώνουν στο πρώην αφεντικό της Cosmote τις χαμηλές επιδόσεις του Helios kiosk. O Σταύρος Ψυχάρης, που δεν κρύβει την αγωνία του, φαίνεται προς το παρόν να στηρίζει τη στρατηγική και τις επιλογές Μαρτιγόπουλου.
Σχετικά με τον αριθμό των συνδρομών και τις ταμπλέτες του ΔΟΛ, ο Χρήστος Ξανθάκης γράφει στα media της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας: «Οπως αφέθηκε να διαρρεύσει από τη Μιχαλακοπούλου, οι πωλήσεις με τις συνακόλουθες εγγραφές έχουν ξεπεράσει τις 2.000. Το οποίο ακούγεται εντάξει ως αρχή, αν δεν  γίνει όμως πενταψήφιο το νούμερο, δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι μπορούμε να μιλάμε για επιτυχία».