ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΕΡΤ: απλήρωτα και τα «δικά τους παιδιά»

Στα όσα απίστευτα και παράλογα γίνονται στο Ραδιομέγαρο αυτό το διάστημα προστέθηκε ένα ακόμη. Είκοσι τέσσερις γραμματείς γενικών διευθυντών και διευθυντών της ΕΡΤ, που προσελήφθησαν κυρίως με το κριτήριο της εντοπιότητας πολιτικών προϊσταμένων της ΕΡΤ, έχουν μείνει χωρίς μισθό!
Αιτία, το ότι η ειδικότητα της γραμματέως εντάχθηκε στους συμβασιούχους εργασίας, με αποτέλεσμα οι είκοσι τέσσερις γραμματείς να πρέπει κανονικά να πάνε στο σπίτι τους, όπως όλοι οι άλλοι συμβασιούχοι.
Φυσικά, οι διορισμένοι με ειδικά πολιτικά κριτήρια δεν πήγαν στο σπίτι τους, συνεχίζουν να εργάζονται, αλλά χωρίς να πληρώνονται. Μέχρι σήμερα τους υπόσχονταν συνεχώς πως σύντομα..
θα υπήρχε ειδική μέριμνα για αυτές, θα προσλαμβάνονταν δηλαδή ως έκτακτο προσωπικό. Τώρα τους υπόσχονται πως υπογράφεται από μέρα σε μέρα η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την ανανέωση των συμβάσεων εργασίας για τους 280 συμβασιούχους της ΕΡΤ.
Όλο αυτό το διάστημα οι γραμματείς παρέχουν έργο μαύρης εργασίας στα γραφεία των γενικών διευθυντών;