ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Χωρίς ειδήσεις και το Mega - Τι γίνεται με τον Alpha

Απεργία κήρυξε η ΕΣΗΕΑ στο κανάλι της Μεσογείων

Παρά τη συμφωνία που είχε επιτευχθεί μεταξύ της ΕΣΗΕΑ και των επιχειρήσεων του Τύπου και ΜΜΕ για τήρηση σήμερα (1.5.2013) της παράδοσης της εργατικής Πρωτομαγιάς στο χώρο της Ενημέρωσης από όλους τους δημοσιογράφους, η εργοδοσία του τηλεοπτικού σταθμού “MEGA” αποφάσισε μονομερώς να εκπέμψει πλήρες ενημερωτικό πρόγραμμα, με όλο το προσωπικό, αγνοώντας τις θέσεις της ΕΣΗΕΑ. Βέβαια το ίδιο έγινε και με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha που είχε δελτίο ειδήσεων το μεσημέρι και ανήγγειλε ότι θα μεταδοθεί κανονικά και το απογευματινό με τον Αντώνη Σρόιτερ.
Ήδη, όπως είναι γνωστό, χθες κηρύχθηκε 24ωρη απεργία για σήμερα Πρωτομαγιά στους τηλεοπτικούς σταθμούς “Σ KAI TV ” και “ STAR TV ” και στον ραδιοφωνικό σταθμό..
«ΣΚΑΙ 100,3» επειδή οι επιχειρήσεις είχαν αρνηθεί να εφαρμόσουν τη συμφωνία με την ΕΣΗΕΑ.
Η συμπεριφορά επομένως της εργοδοσίας του “ MEGA ” δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από την ΕΣΗΕΑ. Για το λόγο αυτό το ΔΣ της Ενωσης αποφάσισε την κήρυξη απεργίας από 12.00 μ. της 1ης Μαΐου  έως τις 12 μ. της 2ας Μαΐου όλων των δημοσιογράφων που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό “ MEGA ”, προκειμένου να τιμήσουν την εργατική Πρωτομαγιά και να σεβαστούν την παράδοση του κλάδου μας.