ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Αποδοκιμασίες εναντίον κυβερνητικών αξιωματούχων«Πόσα λεφτά παίρνεις εσύ; Να μην ξανάρθεις εδώ. Να ξέρεις πως αν έρθεις θα σε λιντσάρουμε!..». Φραστικές επιθέσεις και δεκάδες παράπονα ασφαλισμένων, για την προβληματική λειτουργία του αριθμού 184 και των γιατρών εκτός ΙΚΑ, δέχτηκε ο διοικητής του Ιδρύματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος μπροστά στις κάμερες της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 όταν επισκέφτηκε το ΙΚΑ της Νέας Ιωνίας.
Την ίδια ώρα εργαζόμενοι της ΕΑΒ υποδέχτηκαν με αποδοκιμασίες τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Μπεγλίτη, όταν έφτασε για την κοπή της πίτας της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας στο Σχηματάρι. Κάποιοι ανέφεραν πως εναντίον του Μπεγλίτη εκτοξεύτηκαν μπουκάλια νερού ακόμη και γιαούρτια! Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι διαμαρτύρονταν και έκαναν λόγο για «ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας». Ο Μπεγλίτης από την....πλευρά του διαβεβαίωσε πως η ΕΑΒ θα παραμείνει δημόσια.