ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ο νομοταγής επιθεωρητής και το μυστικό της καμινάδας

«Ορισμένοι κρατικοί λειτουργοί ή κοινωνικές κάστες είναι ταμπού. Δεν επιτρέπεται να συζητά κανείς αρνητικά γι' αυτούς. Οι έννοιες της ανομίας, παρανομίας, κακονομίας, απλώς δεν τους αφορούν, καθώς έχουν πλήρη ασυλία(…) Οι εγκληματικές ενέργειες των πολιτών και οι κακές πρακτικές πολιτικών να προβάλλονται επωνύμως από τα ΜΜΕ, για να λειτουργήσει επιτέλους η γενική πρόληψη για την αποτροπή επαναλήψεως των ίδιων πράξεων».
Ποιος τα είπε αυτά; Μα ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής σε εκδήλωση που οργάνωσε η Κίνηση Πολιτών για μια Ανοικτή Κοινωνία.
Την ίδια ώρα βέβαια δημοσίευμα (που πέρασε στο ντούκου) της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» εμφανίζει τον κ. Ρακιντζή να έχει στην ταράτσα του σπιτιού του καμουφλαρισμένη κεραία κινητής τηλεφωνίας (ναι από αυτές που έχουν κατηγορηθεί ότι με την ακτινοβολία τους προκαλούν σοβαρές βλάβες στην υγεία) έναντι μάλιστα.... σημαντικού χρηματικού ανταλλάγματος!
Ο ίδιος ο επιθεωρητής επιβεβαίωσε το γεγονός λέγοντας ότι η κεραία είναι νόμιμη, οτι δηλώνει στην εφορία τα χρήματα που λαμβάνει και ότι η ακτινοβολία που εκπέμπεται είναι εντός των ορίων του νόμου…
Καθ΄όλα νόμιμος και πάντα νομοταγής ο γενικός επιθεωρητής...