ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Να επιστρέψει ο «Κόκκινος Ανδρέας» στην Ελευθεροτυπία

Μίκης, Τζιμάκος και Κόκκινοι Επιστήμονες διαβάζουν «Εδώ Ράδιο "Ε"»

Πολλούς φαν φαίνεται πως έχει ο Ανδρέας Ρουμελιώτης και η στήλη του ΕΔΩ Ράδιο «Ε» που κόπηκε από την εφημερίδα Ελευθεροτυπία με αφορμή άρθρο του που δημοσιεύθηκε στις 9/2/2011 υπό τον τίτλο «Ταξιδεύοντας με τον μΠΑΟΚ». Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι έντονες αντιδράσεις που είχαν ως αποτέλεσμα η Ελευθεροτυπία να κατακλυστεί από εκατοντάδες mail, τηλεφωνήματα και επιστολές αναγνωστών που διαμαρτύρονται για την λογοκρισία - όπως την αποκαλούν - της διεύθυνσης εις βάρος του δημοσιογράφου.
Ανάμεσα σε αυτούς που διαμαρτυρήθηκαν για την συμπεριφορά της εφημερίδας έναντι του αρθρογράφου είναι οι Γ. Μπαμπινιώτης, Μ. Θεοδωράκης, Δ. Σαββόπουλος, Τζίμης Πανούσης, Λ. Λαζόπουλος, Α. Μπακιρτζής, Δ. Τσακνής αλλά και οι αυτοαποκαλούμενοι “Θρησκευόμενοι Κόκκινοι Επιστήμονες” που ζητούν την επιστροφή του «κόκκινου Ρουμελιώτη» στην Ελευθεροτυπία.
Τα σύννεφα πάντως στις σχέσεις του Ρουμελιώτη και της διευθύντριας Κύρας Αδάμ είχαν εμφανιστεί από τότε που η δεύτερη ανέλαβε τα ηνία της εφημερίδας. Μάλιστα τότε.... «κάποιες κυρίες» είχαν αναθέσει στον «παππού» Ρουμελιώτη να κάνει ρεπορτάζ σαββατιάκατικα (που ήθελε να πάει για ψάρεμα με το φουσκωτό) για τη Βουλή των Εφήβων!..