ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Νέα απεργία στο ALTER


Εξώδικη δήλωση για 24ωρη απεργία στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER έστειλε η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (Ε.Τ.Ι.Τ.Α.) επειδή παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες δεν έχει γίνει εξόφληση δεδουλευμένων μηνός Ιανουαρίου 2011.
Στην 24ωρη απεργία των τεχνικών συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι και οι διοικητικοί μετά την κήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων από την ΕΣΗΕΑ και την ΕΠΗΕΑ.
Οι τεχνικοί καταγγέλλουν ότι δεν έχει γίνει η απόδοση των εισφορών στην Ε.Τ.Ι.Τ.Α., παρά το γεγονός οτι έχει γίνει η παρακράτησή τους από τον τηλεοπτικό σταθμό, για τους τελευταίους 5 μήνες.
To Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. σε έκτακτη συνεδρίασή του κηρύσσει για αύριο 24ωρη απεργία από ώρα 05.00π.μ. της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου 2011, έως και ώρα 05.00π.μ. της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου 2011, για τους τεχνικούς που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER. Οι τεχνικοί.... ζητούν:
-Την άμεση καταβολή – εξόφληση των δεδουλευμένων του μηνός Ιανουαρίου 2011 που οφείλονται στους τεχνικούς του σταθμού.
-Άμεση απόδοση στην ΕΤΙΤΑ των παρακρατηθέντων εισφορών των μελών της.