ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Νέες απολύσεις στον Μπόμπολα, παραμονή συνάντησης με την ΕΣΗΕΑ


Εντάξει, την πιάσαμε τη μέθοδο του φαταούλα μεγαλοεργολάβου εργοδότη Μπόμπολα και του υιού του σε ότι αφορά τις εκτελέσεις των εργαζομένων. Η αντιστοιχία των απολύσεων που επιδίδεται είναι ένας "υψηλόμισθος" συνάδελφος (μόνο και μόνο γιατί έχει, ας πούμε 18 χρόνια δουλειάς - λόγος για τον οποίο επιπλέον κρίνεται ως ανεπαρκής!) με έξι έως δέκα συναδέλφους που αμείβονται με μπλοκάκια με 300 ευρώ το μήνα, εργαζόμενοι ως πλήρους απασχόλησης. Αυτό αποκαλείται εξορθολογισμός των οικονομικών της επιχείρησης έναντι της κρίσης.
Μετά από την ενοποίηση των τριών αθλητικών τμημάτων των εφημερίδων «Εθνος», «Goal» και του ραδιοφωνικού σταθμού «Sentra fm» και αφού ανακοινώθηκε η πρόθεση της εργοδοσίας για εφαρμογή της εκ περιτροπής εργασίας (επειδή οι εργαζόμενοι έγιναν, ξαφνικά, πολλοί και για να μην γίνουν απολύσεις) έσκασαν οι πρώτες έξι απολύσεις συνεργατών του αθλητικού «Sentra FM». Οι -μέχρι στιγμής- έξι απολυθέντες εργάζονταν με δελτίο παροχής υπηρεσιών και κάποιοι από αυτούς αμείβονταν με το ποσό των 300 ευρώ το μήνα!
Πότε συνέβησαν αυτά; Παραμονή της σημερινής συνάντησης κάποιων υπαλλήλων του Μπόμπολα που έχουν εκλεγεί στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ με τον Φώτη Μπόμπολα. Την ίδια ώρα που....η εργοδοσία του «Πήγασου» παρανομεί, μειώνοντας ετσιθελικά την αμοιβή της κυριακάτικης υπερεργασίας και βγάζει βάρδιες για την εργασία της Κυριακής και δεύτερο ρεπό για τους δημοσιογράφους, εξαιτίας της μείωσης της αμοιβών.

-αναδημοσίευση από katalipsiesiea