ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Προκαλεί ο εκδότης της εφημερίδας «Χρηματιστήριο»

ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΟΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΟ»

Tην αντεργατική και καταχρηστική απόλυση του δημοσιογράφου Γιώργου Χρήστου από την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» καταγγέλλει η ΕΣΗΕΑ. Ο σεβασμός στην ενημέρωση απαιτεί πρωτίστως σεβασμό των ανθρώπων που την υπηρετούν αναφέρει ανακοίνωση του δσ της Ενωσης που δηλώνει κατά τρόπο κατηγορηματικό ότι η εργοδοτική αυθαιρεσία δεν θα περάσει και οτι θα αγωνιστεί για την επαναπρόσληψη του Γιώργου Χρήστου.
Την ίδια ώρα η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την προκλητική συμπεριφορά του Πέτρου Τριανταφύλλη, εκδότη της εφημερίδας «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ» ο οποίος αρνείται την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών σε όσους δημοσιογράφους δεν δέχθηκαν να γίνουν «νεροκουβαλητές» και συνεργοί στις επιχειρηματικές του ορέξεις.
Ειδικότερα ο Π. Τριανταφύλλης ζήτησε από τους εργαζόμενους δημοσιογράφους να δεχτούν να ασκήσουν πρόσθετες παρεμβάσεις υπέρ αυτού, τόσο στα Ασφαλιστικά Μέτρα που κατέθεσε εναντίον του η Εμπορική Τράπεζα, όσο και στην Αίτησή του Υπαγωγής στο άρθρο 99, όταν δε εκείνοι αρνήθηκαν, σταμάτησε να.... τους πληρώνει!
Η ΕΣΗΕΑ καλεί τον Π. Τριανταφύλλη να πάψει να καλλιεργεί συστηματικά κλίμα ψυχολογικής βίας και τρομοκρατίας και να καταβάλει αμέσως τις οφειλόμενες δεδουλευμένες αποδοχές.