ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Ποιοι διέψευσαν (ηχηρά) τη VETO





Ο ΜΑΚΗΣ ΕΓΡΑΦΕ
ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ
ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ
Ο ΘΕΜΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ



Εγραφε την περασμένη Κυριακή η εφημερίδα VETO αναφερόμενη στο «θρίλερ με το Πρώτο Θέμα» και τη διαμάχη με τον Πήγασο:
«Το σημερινό δίδυμο που έχει το management, δηλαδή Αναστασιάδης Καραμήτσος, είχαν την εντύπωση πως η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της εφημερίδας θα ακολουθούσε τον Θέμο στα σχέδια του. Σύμφωνα με τη σημερινή διαμόρφωση των.... συσχετισμών, κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου σίγουρο. Ηδη πολλά στελέχη αφήνουν να εννοηθεί πως θα προτιμούσαν να παραμείνουν υπό τη σκέπη της ομπρέλας Μπόμπολα έστω και με πτώση της κυκλοφορίας. Αλλωστε, δεν είναι καν σίγουρο πως ο Τάσος Καραμήτσος είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει το συνεργάτη του σε επισφαλή πορεία, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο».

Δεν πρόλαβαν να περάσουν δύο ημέρες και την (πράγματι ηχηρή) απάντηση, στα όσα έγραφε η εφημερίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, έδωσαν άμεσα οι εργαζόμενοι με το ψήφισμα της Τρίτης.
Βέβαια ο Μάκης βρίσκει τη γνωστή διέξοδο και προσπαθεί να βγεί και από πάνω λέγοντας μέσω της Αλ Κάιντα στο zougla.gr οτι ο Αναστασιάδης επειδή «έχει τρεχάματα και μπελάδες ατέλειωτους με το Μπομπολέικο κάνει το ίδιο κόλπο. Να βάζει μπροστά τους εργαζόμενους και να κρύβεται από πίσω...»