ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Τα βαφτίσια του Λαυρεντιάδη και τα πανάκριβα διόδια του Μπόμπολα









Σε δύο αντικριστές σελίδες του Πρώτου Θέματος φαίνονται καθαρά οι αλλαγές συσχετισμών και οι νέες συμμαχίες που διαμορφώνονται στην Αποστόλου Παύλου μετά και την κόντρα με την πλευρά Μπόμπολα.
Ετσι στη σελίδα 52 υπάρχει ολοσέλιδο ρεπορτάζ που το υπογράφει ο Διονύσης Θανάσουλας και αναφέρεται στην κουμπαριά του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη με τον αμερικανό πρεσβευτή Ντάνιελ Σπέκχαρντ.
Το ρεπορτάζ «αποκαλύπτει» την άγνωστη φιλία των δύο ανδρών και εξηγεί το πως ο έλληνας επιχειρηματίας έγινε νονός της εγγονής του Σπέκχαρντ.
Στην απέναντι δεξιά σελίδα (53) υπάρχει ολοσέλιδο ρεπορτάζ για το.... «αντάρτικο στους δρόμους κατά των πανάκριβων διοδίων» όπως γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα και περιλαμβάνει εκτενείς αναφορές στους αγανακτισμένους οδηγούς που δηλώνουν ότι δεν θα πληρώσουν ξανά διόδια.
Από τα δύο δημοσιεύματα διαφαίνονται καθαρά, αφ΄ενός το άνοιγμα της πλευράς του Θέμου Αναστασιάδη προς τον «σωτήρα» των ΜΜΕ Λ. Λαυρεντιάδη και αφ΄ ετέρου το ξεκάθαρο μήνυμα της ομάδας του Πρώτου Θέματος προς την πλευρά Μπόμπολα.
Σημειωτέον ότι το άκρως επικριτικό ρεπορτάζ σχετικά με τον ξεσηκωμό για τα ακριβά διόδια δεν το υπογράφει κανένας συντάκτης.