ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Όταν ο Ψυχάρης συνάντησε τον Σαραντόπουλο (2)









Η επαφή του μεγάλου Αφεντικού του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη με τον εργολάβο-εκδότη Κ. Ι. Σαραντόπουλο (αν έχει γίνει) εύκολα μπορεί να εξηγηθεί. Αρκεί να ξαναδεί κάποιος τι ανέφερε η Εργασιακή Επιτροπή του ΔΟΛ στο τελευταίο μέρος της ανακοίνωσής της μετά την.... αλλαγή στον τρόπο μισθοδοσίας στον Οργανισμό. Εγραφαν λοιπόν οι εργαζόμενοι:
«Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων στην «Απογευματινή» και τους διαβεβαιώνουμε ότι αντιπροσωπεία μας θα ενισχύσει με όλα τα μέσα και την παρουσία της στις προαναγγελθείσες για την επόμενη εβδομάδα απεργιακές κινητοποιήσεις τους»,

Αυτό το κοινό μέτωπο των εργαζόμενων σε Φειδίου και Μιχαλακοπούλου γέννησε την ανάγκη δημιουργίας ενός αντίστοιχου μετώπου από την πλευρά της εργοδοσίας και έτσι φτάσαμε στη συνάντηση(;) Ψυχάρη – Σαραντόπουλου.
Τι άλλο έχουν να δουν τα μάτια μας ένας Θεός ξέρει…

Υ.Γ. Πριν μια εβδομάδα είχαμε μια ανάρτηση υπό τον τίτλο «Όταν ο Ψυχάρης συνάντησε τον Σαραντόπουλο» και αναφερόμασταν στην ανακοίνωση των εργαζομένων στο ΔΟΛ που εξέφραζαν την αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους της Απογευματινής. Λέτε (λόγω τίτλου) να είχαμε παρεξηγήσεις;..