ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

24ωρη απεργία των τεχνικών ραδιοφωνίας αύριο σε όλους τους ραδιοσταθμούς







Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας
κατά την συνεδρίασή του την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010, αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης από την.... ώρα 06.00η της Παρασκευής 19ης Μαρτίου 2010 μέχρι και την 06.00η ώρα του Σαββάτου 20ης Μαρτίου 2010, σε όλους τους ραδιοσταθμούς.

* Καλούμε την Εργοδοτική πλευρά να συναινέσει στην υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που να διασφαλίζει τη διατήρηση και αναβάθμιση των οικονομικών και θεσμικών δεδομένων των Τεχνικών της Ραδιοφωνίας.

* Καλούμε την Εργοδοτική πλευρά να αποστεί από κάθε ιδέα αποδόμησης των κεκτημένων μας. Την όποια «κρίση» δεν τη δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και ως εκ τούτου δεν είναι διατεθειμένοι και να την πληρώσουν. Η άμεση υπογραφή της ΣΣΕ για το 2010 καθίσταται πλέον κάτι παραπάνω από αναγκαία προκειμένου να αντέξουμε το δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος που έχει φορτωθεί στις πλάτες των εργαζομένων.

* Καλούμε την Εργοδοτική πλευρά να σταματήσει την τακτική «καθυστέρησης» υπογραφής ΣΣΕ.

Η Συλλογική Σύμβαση Eργασίας είναι το αποκούμπι του εργαζόμενου και βεβαιώνουμε τους πάντες ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε να την αγγίξει κανείς.

Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας