ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Τι συζήτησε ο Ψυχάρης στο Da Capo με τον Πατέρα;



ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ
ΜΕΜΗ ΚΑΙ ΠΕΦΑΝΗ
ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΔΟΛ



ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ προκλήθηκε την περασμένη Τετάρτη στον ΔΟΛ, εξαιτίας της αλλαγής στον τρόπο καταβολής της μισθοδοσίας.
Εν ολίγοις, καταργήθηκε το σύστημα «μισός μισθός μπροστά» και πάει δεκαπενθήμερο τα δεδουλευμένα και τέλος του μηνός η εκκαθάριση. Κι επειδή ήταν ξαφνικό το φιρμάνι, η εκκαθάριση Μαρτίου θα καταβληθεί νωρίτερα, στις 22 τρέχοντος.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την ενημέρωση του εκπροσώπου των «Νέων» στους συντάκτες, ο.... διευθυντής του φύλλου Χρ. Μεμής και ο υπεύθυνος των οικονομικών Γ. Πεφάνης διαβεβαίωσαν ότι ο τρόπος αλλαγής πληρωμής έγινε για ταμειακούς λόγους, χωρίς να υπάρχει σε καμία περίπτωση μείωση αποδοχών. Υπήρξε μάλιστα πρόβλεψη για έκτακτη προκαταβολή μισθού.
Διευκρινίστηκε ότι το πρόγραμμα εθελουσίας στον ΔΟΛ παγώνει («εκτός όσων συνταξιοδοτούνται») καθώς καταγράφηκε μικρή ανταπόκριση από όλες τις εταιρείες του συγκροτήματος, ενώ ενδιαφέρον υπήρξε μόνο από τους συντάκτες των «Νέων». Απομένει να φανεί πού θα πάνε τα χρήματα από την πώληση του κτιρίου της Χρήστου Λαδά, που υποτίθεται ότι θα κάλυπταν την εθελουσία.
Σημειώστε τέλος ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχουν μειωθεί ανησυχητικά οι διαφημίσεις του Μεγάρου στα έντυπα του ΔΟΛ και ότι την περασμένη Τετάρτη ο Σταύρος Ψυχάρης έπινε τον καφέ του στο Da Capo με τον Νίκο Πατέρα. Αναρωτιέμαι αν συζητούσαν μόνο για τον Παναθηναϊκό...




Του Χρ. Ξανθάκη από M&M της Κ.Ε.