ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Θέμος Αναστασιάδης: «Μόνο νεκρός θα φύγω από το Πρώτο Θέμα»





ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ
ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ
ΚΑΤΑ ΤΟΥ 70%


«Μόνο νεκρός θα φύγω από το Πρώτο Θέμα». Αυτό απάντησε ο Θέμος Αναστασιάδης στην ερώτηση των Καραμέρου Χαριτάτου εάν θα εγκατέλειπε το «παιδί του» (το ΘΕΜΑ) για να ανοίξει μια άλλη εφημερίδα και όλοι στο στούντιο «πάγωσαν».
Ο Αναστασιάδης που ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «10 με 1 Μαζί» του ΑΝΤ1 μίλησε για το.... ψήφισμα των εργαζομένων και είπε ότι «στο Πρώτο Θέμα παλεύουν πρώτα απ’ όλα για την ανεξαρτησία και τα δικαιώματα των εργαζομένων στον Τύπο».
Με υπονοούμενα αλλά και ευθείες βολές κατά του 70% επεσήμανε ότι «οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα έχουν να αντιμετωπίσουν εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς εχθρούς που είναι και οι πιο επικίνδυνοι».
Και κατέληξε ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί και να δεχτεί «καμία παρέμβαση ούτε από εχθρό αλλά ούτε και από φίλο» ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι στο Πρώτο Θέμα «τιμούν και ευχαριστούν όποιον θέλει να συνεργαστεί μαζί τους άδολα και καλοπροαίρετα»…