ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Απεργία σήμερα και αύριο στον ARRENA FM







Την κήρυξη 24ωρης απεργίας στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό « ARRENA FM » αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, μετά την απόφαση του ιδιοκτήτη του.... Σταθμού Βίκτωρα Ρέστη να τον μετατρέψει σε μουσικό σταθμό, καταργώντας τα δελτία ειδήσεων.
Η απόφαση αυτή της ιδιοκτησίας, για την οποία η ΕΣΗΕΑ θα προσφύγει στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ουσιαστικά οδηγεί στην κατάργηση των θέσεων εργασίας και στην ανεργία των συναδέλφων, που εργάζονται στον σταθμό.
Ηδη ο εντεταλμένος σύμβουλος της επιχείρησης Ν. Θρασυβούλου, ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους την πρόθεση διακοπής των συμβάσεων εργασίας, προβάλλοντας ως δέλεαρ πρόταση δήθεν «εθελουσίας εξόδου».
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ είναι αποφασισμένο να μην επιτρέψει να γίνουν οι δημοσιογράφοι τα εξιλαστήρια θύματα στο βωμό των επιχειρηματικών επιλογών και της επιδίωξης του κέρδους.
Η απεργία άρχισε σήμερα στις 10 το πρωί και λήγει αύριο Παρασκευή στις 10 το πρωί. Σε εξέλιξη όμως θα βρίσκεται τότε η 24ωρη απεργία των τεχνικών ραδιοφωνίας σε όλους τους ραδιοσταθμούς οπότε στο ρ/σ θα συνεχιστεί η απεργία μέχρι το Σάββατο στις 06.00 το πρωί.