ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Ο Χατζηνικολάου βάζει ψηλά τον πήχυ με Πρωτοψάλτη




ΤΟ ΕΣΡ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ
ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ REAL NEWS




Ψηλά βάζει τον πήχυ και αυτή την Κυριακή ο Νίκος Χατζηνικολάου. Τώρα μάλιστα που τα κανάλια παρουσίασαν στα δελτία ειδήσεων και την «σούπερ προσφορά με το νέο ακυκλοφόρητο cd με την Αλκηστι Πρωτοψάλτη» έχει κάθε λόγο να το κάνει.
Στο τέλος του χθεσινού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 το μεσημέρι, ο... εκδότης – διευθυντής της REAL NEWS παρουσίασε «με υπερηφάνεια την Αλκηστι Πρωτοψάλτη που προτίμησε την εφημερίδα του για να κυκλοφορήσει τη νέα της δουλειά, με 12 ολοκαίνουργια τραγούδια, που έχει τίτλο ‘Φανερά Μυστικά’».
Σημειώνεται ότι τη μουσική για τα τραγούδια της Πρωτοψάλτη έχει γράψει ο Στέφανος Κορκολής.
Φήμες που ισχυρίζονταν ότι ο Κορκολής επιθυμούσε διακαώς να δώσει το cd στη VETO του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ελέγχονται ως ανακριβείς…

Υ.Γ. Αλήθεια το ΕΣΡ δεν είχε επιβάλει πρόστιμο στο Mega, στον ΑΝΤ1 και στο Alter ύψους 20.000 ευρώ για "συγκεκαλυμμένη διαφήμιση" εφημερίδων μέσω της παρουσίασης συνοδευτικών CD; Από όσο θυμάμαι είχε επιβάλει, πριν από δύο εβδομάδες, δύο πρόστιμα (από 20.000 ευρώ το καθένα) στο "Mega" για "συγκεκαλυμμένη διαφήμιση" της εφημερίδας "Πρώτο θέμα" με συνοδευτικό CD στις 7 Ιανουαρίου 2010 και για "συγκεκαλυμμένη διαφήμιση" της εφημερίδα "Το Βήμα" με συνοδευτικό CD στις 20 Νοεμβρίου 2009. Για το ίδιο θέμα είχε επιβληθεί πρόστιμο 20.000 ευρώ στο "Alter" για "συγκεκαλυμμένη διαφήμιση" της "Real News" με το συνοδευτικό CD στις 22 Δεκεμβρίου 2009.