ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Κακή και αυτή η εβδομάδα για τις κυκλοφορίες των Κυριακάτικων









ΜΟΝΑΔΙΚΗ
ΕΞΑΙΡΕΣΗ
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


Και οι πρώτοι έσονται τρίτοι! Ούτε την βάση δεν έπιασαν και αυτή την εβδομάδα τα Κυριακάτικα φύλλα και μάλιστα χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος (κακοκαιρία, εξοδικό τριήμερο κλπ). Μοναδική εξαίρεση η Καθημερινή της Κυριακής που σημείωσε σημαντική άνοδο σε σχέση με την προηγούμενη... εβδομάδα. Ετσι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των πρακτορείων η Καθημερινή πούλησε 175.000 φύλλα πανελλαδικά και βρέθηκε στη δεύτερη θέση. Η εφημερίδα είχε αυτή την Κυριακή το περιοδικό «Γαστρονόμος» που φαίνεται πως έχει αποκτήσει πλέον πάρα πολλούς και φανατικούς αναγνώστες.
Στην πρώτη θέση ξαναβρέθηκε το Πρώτο Θέμα που πούλησε 179.000 φύλλα. Στο επιτελείο της Αποστόλου Παύλου επικρατεί προβληματισμός για τις (σχετικά ) χαμηλές κυκλοφορίες των τελευταίων εβδομάδων (παρά τις προσφορές) και σε σύγκριση πάντα με αυτές που είχαν συνηθίσει να βλέπουν στο δελτίο (περισσότερα από 200.000 φύλλα).
Στην τρίτη θέση των κυκλοφοριών έπεσε το Βήμα της Κυριακής με 145.000 φύλλα και ακολουθούν η Ελευθεροτυπία με 130.000 φύλλα και η Real News που ανέβηκε στα110.000 φύλλα αλλά δεν πούλησε τα αναμενόμενα. Ακούγεται ότι ο Χατζηνικολάου είναι εκνευρισμένος από το γεγονός ότι το cd των Scorpions δεν «τράβηξε» καθώς περίμενε κυκλοφορίες κοντά στα 150.000 φύλλα.
Ακολουθούν το Έθνος της Κυριακής που έπεσε κάτω από τις 100.000 και πούλησε γύρω στα 95.000 φύλλα και ο Τύπος της Κυριακής με 55.000 φύλλα.
Το Veto έπεσε πολύ και πούλησε κοντά στα 40.000 φύλλα. Στην εφημερίδα της Κάτω Κηφισιάς πιστεύουν ότι θα πρέπει να αναζητηθούν καλύτερες προσφορές για να μπορούν να μπουν στον ανταγωνισμό. Οι προσφορές όμως κοστίζουν και κανείς δεν γνωρίζει αν το δίδυμο Λαυρεντιάδη - Κυριακίδη είναι διατεθειμένο να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη…