ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Ποιους «φωτογραφίζει» ο Σαμαράς




ΤΑ ΜΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ
ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΚΑΙ
ΚΡΥΒΟΥΝ
ΤΟ ΔΑΣΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ
ΣΤΗ ΝΔ





«Τάγμα ανεπιθυμήτων θυμίζει η ΝΔ. Ο ένας δείχνει τον άλλον στη Ρηγίλλης μετά τη δέσμευση Σαμαρά για αυτοκάθαρση» γράφει σήμερα το ΒΗΜΑ σύμφωνα με το οποίο προκαλεί εσωκομματική αναστάτωση στη Νέα Δημοκρατία η πρόθεση του προέδρου της κ. Αντ. Σαμαρά να θέσει εκτός κόμματος όλους όσοι πλήγωσαν την παράταξη με τη συμπεριφορά τους.
Παρόμοια είναι και η αρθρογραφία των άλλων εφημερίδων. Ποιους «φωτογραφίζει» η Ρηγίλλης διερωτώνται όλοι.
Μετά την ομιλία του Σαμαρά στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ την περασμένη Κυριακή και τον όρο «αυτοκάθαρση» που χρησιμοποίησε κυκλοφόρησε μάλιστα και μια λίστα προγραφών που δημοσιεύεται λογοκριμένη ή εμπλουτισμένη ανάλογα με τα γούστα του κάθε εκδότη και συντάκτη. Και περιλαμβάνει τα εξής ονόματα:.... Γ. Βουλγαράκης, Αρ. Παυλίδης, Π. Δούκας, Θ. Ρουσόπουλος, Γ. Αλογοσκούφης, Μ. Λιάπης, Ευ. Μπασιάκος, Αλ. Κοντός κ.ά.
Ποια είναι η αλήθεια;
Από όσα γνωρίζω εγώ , ο Σαμαράς δεν έχει κάνει καμιά προγραφή. Και ούτε φυσικά είναι διατεθειμένος να κάνει ότι υποδεικνύουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Η παράταξη θα αποφασίσει ποιοι θα πάνε για βρούβες και όχι η προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ.
Στην πραγματικότητα οι εξοβελισμοί έχουν αρχίσει από καιρό, αλλά τα καλοταϊσμένα από το ΠΑΣΟΚ (και την κυβέρνηση Καραμανλή) ΜΜΕ δεν το λένε για να διατηρούν την εικόνα ότι «τίποτα δεν άλλαξε» και «ο Σαμαράς δεν μπορεί» – γι αυτό άλλωστε βγάζουν στην τηλεόραση τους ίδιους και τους ίδιους.
Ποιοι ήταν στην Κυβερνητική Επιτροπή επί κυβέρνησης Καραμανλή; Η Μπακογιάννη; Ο Σιούφας; Ο Σουφλιάς; Ο Μειμαράκης; Ο Λιάπης; Ο Βουλγαράκης; Ο Ρουσόπουλος; Ο Αλογοσκούφης; Προσθέστε εσείς τα υπόλοιπα ονόματα.
Αυτό δεν κυβερνούσαν την παράταξη και την χώρα; Αυτοί δεν την πλήγωσαν κατά κύριο λόγο;
Που είναι τώρα όλοι αυτοί; Στα αζήτητα;

Ημεροδήκτης


από http://www.antinews.gr/