ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Η Αυγή, ο 9.84 και κάποιες προσωπικές προσδοκίες


Παρά τις προσπάθειες – είτε ειλικρινείς, είτε υποκριτικές – να διασωθεί το καθημερινό φύλλο της Αυγής, δεν διαφαίνεται καμία ελπίδα για τούτο. Τα οικονομικά δεδομένα δεν αλλάζουν, οι δε εναλλακτικές λύσεις μη βιώσιμες, ου μην και μη αποδεκτές από εκείνους που θα μπορούσαν ή θα έπρεπε να κάνουν κάτι.
Πάντως, άσχετα από την Αυγή, όπως γράφει ο... Κάλχας στο «Ποντίκι» κάποιοι που βρέθηκαν εκτός… «κόλπου» τώρα με την ηγεσία Κασσελάκη, κοιτάζουν μήπως καταφέρουν να τρυπώσουν αλλού.
Αγαπημένος – ως επαγγελματικός προορισμός – σταθμός κάποιων είναι τώρα ο ρ/σ 9.84 ειδικά μετά την εκλογή Δούκα στον δήμο της Αθήνας και την τοποθέτηση του Γιώργου Μελιγγώνη στη θέση του διευθυντή.
Πάντως όπως σχολιάζει ο «Κάλχας» θα έχει ενδιαφέρον αν επιχειρηθούν – και τελικά γίνουν – μετακινήσεις, που θα έχουν και… πολιτικό νόημα. Για να δούμε ποιοι καρτεράνε να κάνουν εκπομπή εκεί…