ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Οι κινητοποιήσεις και ο αμφισβητίας αρθρογράφος


Οι ΗΠΑ σκέφτηκαν το αν πρέπει να είναι συνεπείς στην στρατιωτική συμφωνία με το Ισραήλ και ακύρωσαν την αποστολή επιθετικών όπλων που θα συντελέσουν περαιτέρω στο μακελειό. Αυτό λένε πληροφορίες πέραν του Ατλαντικού. Ο λόγος προφανής: η δυσαρέσκεια ενός μεγάλου μέρους των Αμερικανών για τα εγκλήματα των Ισραηλινών στη Γάζα.
Φαίνεται πως πιάνει τόπο ο αγώνας των νέων στα αμερικανικά πανεπιστήμια. Ένας αγώνας που έχει περάσει τον Ατλαντικό και έφτασε στη Ευρώπη. Κάτι που για κάποιους τής ακραίας αρθρογραφίας είναι απαράδεκτο. Απαράδεκτο που έφτασαν οι αντιδράσεις ως ένα από τα προπύργια της ευρωπαϊκής διανόησης, τη Σορβόνη –πράγμα που χαρακτηρίστηκε αδιανόητο και ασεβές. Ασεβές για την ιστορία της Σορβόνης και όχι για τα παιδιά που χάνονται και έναν λαό που αποδεκατίζεται.
Ένας από αυτούς τους αρθρογράφους, μάλιστα, γνωστός για τις συχνά έξαλλες θέσεις του, αμφισβητεί τη μαζικότητα των φοιτητικών κινητοποιήσεων. «Μένει να αποδειχθεί αν όντως οι κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης και κατά του Ισραήλ είναι τόσο μαζικές όσο μοιάζουν» έγραψε σε ένα από τα πολλά άρθρα του που, διαχρονικά, έχουν πινελιές ρατσισμού και μισαλλοδοξίας.
Ίσως να νομίζει ότι έστησαν αυτή τη μαζικότητα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, χρησιμοποιώντας κομπάρσους, σαν υπερπαραγωγή,. Για να έχουν κάτι να λένε και να γεμίζουν στα προγράμματά τους..
- από το Harddog