ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Λάσπη και βρώμικο παιχνίδι από τα καθεστωτικά Μέσα καταγγέλλει ο Κασσελάκης


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης επιτίθεται στα ΜΜΕ «του καθεστώτος» και τα κατηγορεί πως αποκρύπτουν την περιοδεία του σε τέσσερις νομούς της χώρας τις τελευταίες δύο ημέρες. Παράλληλα, κοινοποίησε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών και έκανε λόγο για «λάσπη κι άλλη λάσπη», καλώντας τους πολίτες να γίνουν «κομμάτι του κινήματος για αξιοπρέπεια και αξιοκρατία, που απλώνεται σε όλη την Ελλάδα. Ένας στρατός από εθελοντές για μια καλύτερη ζωή».
«Έχω μιλήσει με τους πολίτες για τα προβλήματά τους, από το οδικό δίκτυο μέχρι τις καλλιέργειες. Έχω επικοινωνήσει τις προτάσεις μας, από την ακρίβεια και τη φορολογία μέχρι την Υγεία και την Ασφάλεια. Τι απ’ όλα αυτά φιλοξενείται σήμερα στα ΜΜΕ του καθεστώτος;», ρωτά ο Στέφανος Κασσελάκη.
«Λάσπη κι άλλη λάσπη. Το βρώμικο παιχνίδι ξεκίνησε με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Ξέρετε όλοι τον εντολέα. Είναι το μόνο όπλο που του έχει απομείνει», προσθέτει.


Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:
«Σε 48 ώρες έχω πάει σε 4 νομούς. Έχω μιλήσει με τους πολίτες για τα προβλήματά τους, από το οδικό δίκτυο μέχρι τις καλλιέργειες. Έχω επικοινωνήσει τις προτάσεις μας, από την ακρίβεια και τη φορολογία μέχρι την Υγεία και την Ασφάλεια.
Τι απ’ όλα αυτά φιλοξενείται σήμερα στα ΜΜΕ του καθεστώτος; Λάσπη κι άλλη λάσπη. Το βρώμικο παιχνίδι ξεκίνησε με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.
Ξέρετε όλοι τον εντολέα. Είναι το μόνο όπλο που του έχει απομείνει. Απέναντι στο σκοτάδι, η δική μου πρόσκληση είναι να γίνει η καθεμία και ο καθένας από σας κομμάτι του κινήματος για αξιοπρέπεια και αξιοκρατία, που απλώνεται σε όλη την Ελλάδα. Ένας στρατός από εθελοντές για μια καλύτερη ζωή».