ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Ευρωψηφοδέλτια: Τι σκέπτονται Τσίπρας και Ραγκούσης - Περιοδείες Τσιόδρα


Ο Μητσοτάκης, αυτές τις μέρες έχει λίγες δημόσιες παρεμβάσεις προγραμματισμένες. Θα γίνουν, συνεπώς, αρκετά ραντεβού για το γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο, με κάποιους που τα ονόματά τους έχουν «κλειδώσει», να περνούν αυτές τις μέρες για τη φωτογραφία τους με τον πρωθυπουργό, σαν αυτή που έβγαλαν η Χριστοφιλοπούλου και ο Κοντοζαμάνης που ανακοινώθηκαν. Θα βγαίνουν σιγά σιγά ονόματα, ενώ στόχος είναι το ευρωψηφοδέλτιο, σε μεγάλο βαθμό, να έχει κλείσει ως το τέλος του μήνα και να γίνει η ανακοίνωση εντός του Μαρτίου, ώστε να έχουν και οι υποψήφιοι ικανό χρόνο για να γυρίσουν την Ελλάδα, αλλά και να πάνε εκτός αυτής, λόγω και της επιστολικής ψήφου.
***
Περιοδεία Τσιόδρα 
Πάντως, ο Μητσοτάκης θα πάει σήμερα το απόγευμα να μιλήσει στην παρουσίαση του βιβλίου τού συνεργάτη του, διευθυντή του γραφείου Τύπου του, Δημήτρη Τσιόδρα, στο Μέγαρο Μουσικής. Ο Τσιόδρας, πάντως, θα κάνει… περιοδεία με το βιβλίο, καθώς για την άλλη Δευτέρα έχει προγραμματίσει την παρουσίασή του στη Θεσσαλονίκη με παρεμβάσεις και χαιρετισμούς από τον Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Στέλιο Αγγελούδη, τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Στάθη Κωνσταντινίδη και τον πρόεδρο της Ένωσης Επιμελητηρίων, Γιάννη Μασούτη.
***
Πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Και στον ΣΥΡΙΖΑ οι διεργασίες είναι έντονες για το ευρωψηφοδέλτιο. Μια σειρά πρώην βουλευτών που δεν εξελέγησαν το σκέφτονται σοβαρά, με πρώτο τον διευθυντή της Κ.Ο., Γιώργο Τσίπρα. Μαθαίνω, επίσης, ότι «ζεστός» είναι και ο Γιάννης Ραγκούσης. Ακόμα δύο πρώην βουλευτές από μονοεδρικές περιφέρειες που έχασαν τις έδρες τους, ο Μάριος Κάτσης από τη Θεσπρωτία και η Ολυμπία Τελιγιορίδου από την Καστοριά.
DarkRoom / Newmoney