ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Νέο τηλεοπτικό ξεκίνημα για τον Μάνο Νιφλή - Εντάσσεται στο δυναμικό του One Channel


Νέο τηλεοπτικό ξεκίνημα για τον Μάνο Νιφλή. Ο δημοσιογράφος θα ενισχύσει το δυναμικό του One Channel και θα παρουσιάζει την εκπομπή "Στιγμές" κάθε Δευτέρα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Με γνωστούς καλεσμένους για τις άγνωστες στιγμές της ζωής τους.

Ο Μάνος Νιφλής, ένας από τους πιο σοβαρούς και σεμνούς δημοσιογράφους-παρουσιαστές της τηλεόρασης παρουσίαζε αξημέρωτα στο Οpen την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» με τη Χρύσα Φωσκόλου. Ο Νιφλής αποχώρησε προ μηνός από το Open καθώς το πρόγραμμά του ήταν βαρύ και η κούραση μεγάλη καθώς ο δημοσιογράφος είναι στέλεχος και στον όμιλο του Real Group (enikos.gr, ραδιόφωνο) και η μέρα του ξεκινούσε από τις 5 το ξημέρωμα και τέλειωνε αργά το βράδυ.
Το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι είχε ανακοινώσει ο ίδιος στα σόσιαλ μίντια. Τότε ο Μ. Νιφλής είχε γράψει, μεταξύ άλλων, στο fb:
«Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας με το TV Open έπειτα από μία πολύ δύσκολη, ειδησεογραφικά, περίοδο. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Christos Panagiotopoulos που μου έδωσε την ευκαιρία να συμπαρουσιάσω μία σημαντική, για το σταθμό, εκπομπή αλλά και σε όλους όσοι δουλέψαμε για να βγαίνει στον αέρα καθημερινά[...]»

Επίσης ο δημοσιογράφος, εκτός από την εκπομπή "Στιγμές", θα παρουσιάζει στο One Channel κάθε Παρασκευή το "Evening Report". Στη φωτογραφία ο Μάνος Νιφλής με τον Ρενάτο Λέκκα που έχει αναλάβει την διεύθυνση ενημέρωσης του One Channel.

Θυμίζουμε ότι το One Channel ανήκε αρχικά στην Alter Ego Επιχείρηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Α.Ε. του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη. Από τον Νοέμβριο του 2022 το One Channel αποτελεί ιδιοκτησία της Αττική Τηλεόραση Α.Ε. που ανήκει στον επιχειρηματία Διονύση Παναγιωτάκη. Ο όμιλος μέσων ενημέρωσης Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν συμπεριλαμβάνει πλέον τον σταθμό στην ιδιοκτησία του.