ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

O Πολάκης, η «χιονοστιβάδα Κασσελάκης» και ο... Πορτοσάλτε


Με τα μέλη και τους φίλους του κόμματος συναντήθηκε χθες στα Χανιά ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την ιδιότητα του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης για άλλη μια φορά έσπευσε στο πλευρό του  μετά τις αντιδράσεις του Δήμου Χανίων αλλά και του Ιδρύματος Βενιζέλου, για την εκδήλωση Κασσελάκη στους Τάφους των Βενιζέλων.
[«Οι Τάφοι των Βενιζέλων δεν είναι χώρος για κομματικές εκδηλώσεις», ανέφεραν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» και ο Δήμος Χανίων].
Από την πλευρά του ο Πολάκης απαντώντας για λογαριασμό του Κασσελάκη έγραψε στο fb, αναφερόμενος ταυτόχρονα και στον σχολιαστή του ΣΚΑΪ Αρη Πορτοσάλτε:
"Δυο σχολια για σήμερα.
1) Πολύ μεγάλη επιτυχία της εκδηλωσης του Στεφανου Κασελακη στα Χανια με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου.
Το πράγμα παίρνει μορφή χιονοστιβάδας …
Υγ: Γι αυτό φαντάζει μικρόψυχη ,χολερική και με άνωθεν εντολή προφανώς, η ανακοίνωση του Ιδρύματος Ελ Βενιζέλος (Παπαδακης) και Δήμου Χανιων (Σημαντηρακης) πως «κομματικές εκδηλώσεις δεν πρέπει να γίνονται στους τάφους των Βενιζέλων». Εμείς τους τάφους τους σεβαστήκαμε αυτοί που απλώνουν τραπεζοκαθίσματα για γάμους και βαφτίσεις η που τσαλαπατάνε τις πλάκες των μνημάτων για μια σελφι ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ!!!
Αντε να χαθείτε-ΝΤΡΟΠΗ σας!!!
2) Μου είπαν ,γιατί ΣΚΑΙ-ξεφτίλες δεν βλέπω ,πως βγήκε εκείνη η αποβολή της «δημοσιογραφίας» ο Πορτοσαλτε και είπε πάλι πως για να «φτιάξει ο Συριζα πρέπει να φύγει ο ΠΟΛΑΚΗΣ»
Άκου λυξονταρμα : Θα με βλέπετε ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ και να ξέρεις πως για να επιστρέψει η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ στη χώρα πρέπει να φύγετε εσυ και οι όμοιοι σου… Για να δούμε ποιος θα ΝΙΚΗΣΕΙ στο ΤΕΛΟΣ!!!
Λυξονταρμα ε λυξονταρμα!!
ΥΓ2.επειδή ρωτάτε πολλοί.Λυξονταρμα: Το κακουδερικο ,ασθενικό,αδύναμο ,δύσμορφο πλάσμα"